«Βάλε Τα Καλά Σου»: Ο Πάνος Καλίδης επιστρέφει με νέο τραγούδι

3 Ιουνίου 2022

Ο Πάνος Καλίδης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Βάλε Τα Καλά Σου».

Πρόκειται για ένα up-tempo καλοκαιρινό τραγούδι, το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον με το ρυθμό του από το πρώτο άκουσμα.

Τη μουσική του «Βάλε Τα Καλά Σου» υπογράφει ο Γιώργος Καλογεράκος και τους στίχους η Daphne Lawrence, ένα δίδυμο που μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, όπως το «Αμαρτίες» της Αναστασίας και το «Στάχτη» της Άσπας.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση φρόντισε ο Kim Diamantopoulos.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Καλίδη απέκτησε εικόνα από τον μετρ στο είδος του Βαγγέλη Τσαουσόπουλο με ένα μουσικό βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Πάνο Καλίδη σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό τοπίο γεμάτο ανατροπές.

«Βάλε τα καλά σου και πάμε βόλτα / Μόνο μ’ ένα κοίταγμά σου εγώ δεν ζω / Βάλε τα καλά σου και πάμε βόλτα / Πώς μπορώ στην ομορφιά σου ν’ αντισταθώ»

Το «Βάλε Τα Καλά Σου» είναι το επόμενο single του Πάνου Καλίδη μετά το «Σαν Τρελός» του 2021, ένα κομμάτι με pop και dance ρυθμούς και ελαφρολαϊκά στοιχεία.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Καλίδη με τίτλο «Βάλε Τα Καλά Σου» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.


[There are no radio stations in the database]