Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

30 Μαΐου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Στα “δίχτυα” της ΕΛ.ΑΣ. Άγγλος dealer – Πού θα πήγαινε τα 57κ. κοκαΐνης;

Στα δίχτυα της δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έπεσε ένας 45χρονος Άγγλος – dealer, ο οποίος είχε αναλάβει να σπρώξει 57 κιλά κοκαΐνης, στην αγορά της Αθήνας και της Μυκόνου.

Η αξία το ναρκωτικών ήταν 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η πληροφορία για τη δράση του βρετανού ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζεται από τις αρχές δυνατός παίκτης ήρθε από την αμερικανική υπηρεσία καταπολέμησης ναρκωτικών (DEA) της πρεσβείας και οι αξιωματικοί της δίωξης ναρκωτικών μόλις ο dealer πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, χαρτογράφησαν τις κινήσεις του, δημιούργησαν ένα ατομικό προφίλ διασταύρωσαν τις πληροφορίες και το Σάββατο τον εντόπισαν στο Λουτράκι όπου του πέρασαν χειροπέδες.

Ο Βρετανός υπήκοος είχε νοικιάσει στο Λουτράκι ένα σπίτι το οποίο λειτουργούσε ως καβάτζα των ναρκωτικών.

Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε την ιδιοκτήτρια στο Μενίδι

Συνελήφθη τελικά μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας ο δράστης που επιτέθηκε με φαλτσέτα στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος της περιοχής.

Ο δράστης είναι Ρομά και συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών.

Πυρά στη Γλυφάδα – Ρομά προσπάθησαν να πατήσουν με το αυτοκίνητο τους ένστολους

Πυροβολισμοί κατά αυτοκινήτου που επέβαιναν Ρομά όπου διαπιστώθηκε πώς αφαιρούσαν καταλύτες αυτοκινήτων άνοιξε λιμενικός το μεσημέρι του Σαββάτου στη Γλυφάδα.

Ο λιμενικός εντόπισε τέσσερα άτομα να αφαιρούν καταλύτη από όχημα στην οδό Διαδόχου Παύλου. Όταν του ζήτησε να σταματήσουν μπήκαν στο αυτοκίνητο, ενώ δεν δίστασαν να κινηθούν απειλητικά για το στέλεχος του λιμενικού. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί ο λιμενικός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές κατά του οχήματος με τη μία σφαίρα να βρίσκει και να καταστρέψει το αριστερό λάστιχο του οχήματος.

Το επικίνδυνο παιχνίδι του ΤΙΚ ΤΟΚ βάζει σε κίνδυνο τα ανήλικα παιδιά

Τρομακτικές είναι οι διαστάσεις που έχουν πάρει τα νέα επικίνδυνα”παιχνίδια” που ξεπετάγονται ολοένα από διαδικτυακές πλατφόρμες, βάζοντας τις ζωές των παιδιών σε κίνδυνο ή έκθεση.

Η νέα πρόκληση -οπως ενημερώθηκαμε από βίντεο στο ΤΙΚ ΤΟΚ- είναι τα παιδιά να πηγαίνουν σε μαγαζιά να παραγγέλνουν κάτι και να μην το πληρώνουν. Αυτό επιδίωκαν να κάνουν και κάτι κορίτσια στη Θεσσαλονίκη αλλά η κατάληξη δεν ήταν αυτή που είχαν προσχεδιάσει.

Ένα 14χρονο κορίτσι προκλήθηκε από τις φίλες της να παραγγείλει 3 σάντουιτς να τα πάρει χωρίς να τα πληρώσει και να φύγει τρέχοντας. Το συγκεκριμένο challenge όμως είχε άδοξο τέλος. Το 14χρονο κορίτσι αφού έκλεψε τα σάντουιτς έφυγε τρέχοντας με τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου να τρέξει από πίσω της και να την πιάσει.


[There are no radio stations in the database]