ΤΙ ΛΕΝΕ Τ΄ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 30/5 έως 5/6

30 Μαΐου 2022

Κριός

Γεμάτη η εβδομάδα σου από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με συνεργάτες, συζητήσεις για νέα σχέδια στη δουλειά, πλάνα για τις σπουδές σου αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία, αλλά και σχέδια για το που θα κάνεις φέτος τις διακοπές σου, με τα ταξίδια να ευνοούνται ιδιαίτερα.

Η ανάγκη να βγεις, να επικοινωνήσεις με τους άλλους πιο ουσιαστικά, αλλά και να πάρεις αποφάσεις θα είναι μεγάλη, όμως όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μετά το Σάββατο.

Μέχρι τότε είναι καλό να οργανωθείς, να κάνεις την οποία «έρευνά» σου, ώστε να είσαι έτοιμος μετά να περάσεις σε δράση.

Καλό θα είναι να προσέξεις, το πως επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που σου μεταφέρονται και το πως τις μοιράζεσαι με τους γύρω σου, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις

Ταύρος

Τα οικονομικά σου είναι το θέμα που θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι η  προτεραιότητα σου. Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις την μέχρι τώρα ΄΄ τακτική σου΄΄ σ΄αυτόν τον τομέα.

Μήπως ήσουν αμελής με τις υποχρεώσεις σου; Είχες αφήσει για καιρό πληρωμές λογαριασμών και χρεών «στον αέρα», κοιτώντας να περάσεις και λίγο καλά, ξοδεύοντας αλόγιστα για την καλοπέρασή σου.

Καιρός λοιπόν να ασχοληθείς με τη ρύθμιση οφειλών και να ξεκινήσεις ένα πλάνο αποταμίευσης, συμμαζεύοντας τυχόν «ατασθαλίες σου».

Δίδυμοι

Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, μιας και είναι ο μήνας των γενεθλίων σου.

Αυτή η εβδομάδα για σένα είναι η στιγμή που πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά. Από τα προσωπικά σου , τα επαγγελματικά σου, τα θέματα υγείας αν και αυτά ευνοούνται λίγο περισσότερο.

Είναι ακριβώς η στιγμή που σου δείχνει τον δρόμο να προχωρήσεις δυναμικά, «αγκαλιάζοντας» την προοπτική της αλλαγής στη ζωή σου.

Αυτό φυσικά για κάποιους μπορεί να αφορά και τη διαδικασία του «αποχαιρετισμού» ανθρώπων και καταστάσεων που δεν σε εξυπηρετούν πια, παρά μόνο κακό σου κάνουν, αποτελώντας πηγές σταθερής τοξικότητας.

Η στιγμή σε καλεί να δώσεις βάση στα θέλω και τις ανάγκες σου, χωρίς άλλες αναβολές, ξεκόβοντας με τις βλαπτικές «συνήθειες».

Καρκίνος

Για σένα καρκίνε μου είναι η εβδομάδα που σε καλεί να κάνεις μια «κατάδυση» στο μέσα σου, παίρνοντας τον χρόνο σου μακριά από τη βαβούρα της καθημερινότητας, των υποχρεώσεων, των αναγκών των άλλων, των πρέπει και όλων όσων σε κάνουν να νιώθεις σαν το «χαμστεράκι» που τρέχει χωρίς νόημα.

Ώρα να κοιτάξεις λίγο εσένα, το σώμα σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, ηρεμώντας και ξεκουράζοντας το μυαλό σου από τα «φέρε και φέρε» που σε έχουν εξαντλήσει.

Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι σούπερ για να ξεκινήσεις ένα σωστό πλάνο ποιοτικού ύπνου, σωστής διατροφής, αλλά και για να εντάξεις κάποια μορφή άσκησης στο πρόγραμμά σου, που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις καλύτερα σ’ αυτή τη φάση.

 Ίσως σε «επισκεφτούν» και κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, όμως δεν θα πρέπει να πέσεις στην παγίδα της απογοήτευσης.

Τώρα θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις τον τρόπο, στο πως θα αντιμετωπίζεις τοξικά άτομα και καταστάσεις, απομακρύνοντας εαυτόν από όσους δεν σέβονται τα όριά σου.

Λέων

Είναι καλή περίοδος, για να οργανώσεις τις συνεργασίες σου στα επαγγελματικά, βρίσκοντας ενδεχομένως και νέους «συμμάχους», δηλαδή πρόσωπα που μπορούν να σε υποστηρίξουν με τις γνώσεις, τις διασυνδέσεις και τις συμβουλές τους για να προχωρήσεις παρακάτω με τα πλάνα σου.

Σημαντικό βέβαια είναι να είσαι και εσύ ανοιχτός σε νέες ιδέες, αλλά και «διπλωματικός» στον τρόπο επικοινωνίας σου, αλλά θα πρέπει να αυτό που λες ή ζητάς να προσέχεις πως το διατυπώνεις για αποφυγή παρεξηγήσεων .

Το Σάββατο είναι μια καλή μέρα να επανεξετάσεις ορισμένες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις «αντίο» σε ουσιαστικά ήδη τελειωμένες καταστάσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου είναι η στιγμή που πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέλω και τις επιδιώξεις σου σ’ αυτόν τον τομέα από’ δω και κάτω, κάνοντας και μια σχετική ειλικρινή «συζητησούλα» με τον εαυτό σου.

 Είσαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία σου; Θεωρείς ότι βρίσκεσαι σε έναν εργασιακό χώρο που αξιοποιεί επαρκώς τις ικανότητες και τη δημιουργικότητά σου; Εισπράττεις την ανάλογη αναγνώριση για τις υπηρεσίες σου ή πιστεύεις ότι είσαι «ριγμένος» σ’ αυτό το κομμάτι; Αν μπορούσες να κάνεις μια αλλαγή, από που θα ξεκινούσες πρώτα;

Για να προχωρήσεις μπροστά πρέπει προηγουμένως να έχεις κατασταλάξει ουσιαστικά μέσα σου.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγετε στα επαγγελματικά σου, σε περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά, φέρνοντας ίσως και μια ευκαιρία, μια νέα πρόταση, μια προαγωγή κ.λπ.Σκέψεις και αποφάσεις είναι ακόμα μπερδεμένες στο μυαλό σου, στην πορεία όμως θα αρχίσουν όλα να μπαίνουν σε μια σειρά.

Είναι η στιγμή να αναδιαμορφώσεις το πρόγραμμα σου και την ρουτίνα της καθημερινότητας σου έτσι ώστε να μένει χρόνος για ποιοτικότερη φροντίδα της υγείας σου.

Ζυγός

Όμορφα και ελπιδοφόρα ξεκινά η εβδομάδα σου, η καλή επιτυχία θα είναι με το μέρος των μικρών Ζυγών που δίνουν Πανελλήνιες!

΄Ηρθε η στιγμή να επεκτείνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, βοηθώντας σε να κάνεις μια νέα αρχή σε ζητήματα σπουδών ψάχνοντας προγράμματα μεταπτυχιακών, εκμάθησης μιας καινούργιας ξένης γλώσσας, ερευνώντας ενδεχομένως πως θα μπορούσες να κάνεις μια μετεκπαίδευση στο αντικείμενό σου κ.λπ. ή ασχολούμενος με τις δυνατότητες εξέλιξης και νέων σχεδίων που αφορούν τα επαγγελματικά σου, ιδίως στους τομείς του εμπορίου, των ΜΜΕ, των εκδόσεων, της διαφήμισης.

Από την άλλη είναι η στιγμή για να δικτυωθείς καλύτερα με το εξωτερικό, αλλά και να οργανώσεις τις φετινές σου καλοκαιρινές διακοπές, επιλέγοντας ίσως κάποιον μη συνηθισμένο ή ακόμα και μακρινό εξωτικό προορισμό.

Θα κάνεις αναθεώρηση δεδομένων και πεπραγμένων στην ερωτική σου ζωή, συνειδητοποιώντας «με ποιους να πας και ποιους ν’ αφήσεις». Ίσως μάλιστα προκύψει και μια καλοκαιρινή σχέση από το παρελθόν.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή σε βάζει στη διαδικασία της ψυχολογικής «βουτιάς» στα ενδότερα της ζωής σου, προσωπικής και ερωτικής, με σκοπό να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου στο τώρα, όπως έχουν διαμορφωθεί ως αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Είσαι ικανοποιημένος από τη συναισθηματική ανταπόκριση του συντρόφου σου; Από τη μεταξύ σας σεξουαλική επικοινωνία; Νιώθεις μήπως ως ο αδύναμος κρίκος στην όλη εξίσωση; Καιρός για αποφάσεις λοιπόν.

Στα οικονομικά σου στρέψε την προσοχή σου σε αναγκαίες κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να τακτοποιήσεις μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες παρελθοντικά θέματα με τράπεζες, εφορίες, κληρονομικά, δάνεια αλλά και τυχόν χρέη που δημιουργήθηκαν ίσως και με υπαιτιότητα άλλων, όπως π.χ., συντρόφου -αν υπάρχει κοινό πορτοφόλι-, γονιών, συνεταίρων.

Δεν αποκλείεται όμως να προκύψει και μια ευκαιρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όπως μια αύξηση στη δουλειά, ένα επίδομα, μια επένδυση που αποφέρει κέρδος κ.λπ.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα σου φέρνει σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο.

Μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σου, αποσαφηνίζοντας όμως πρώτα μέσα σου τι χρειάζεσαι στη δεδομένη φάση για να νιώθεις ολοκληρωμένος στο κομμάτι της συντροφικότητας.

Οι σχέσεις μας είναι ο καθρέφτης μας και καθώς αναπόφευκτα αλλάζουμε όσο περνά ο καιρός, πρέπει να παίρνουμε τον χρόνο για να δούμε αν το «είδωλο» που έχει διαμορφωθεί είναι αποτέλεσμα πραγματικής σύνδεσης ή απλά συνήθειας.

Το θέμα της ανανέωσης με τον άνθρωπό σου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, αν όμως το χάσμα μεταξύ σας είναι «αγεφύρωτο» ίσως πρέπει να παρθούν αποφάσεις που σε βοηθούν να προχωρήσεις στην αναζήτηση για κάτι καλύτερο.

Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι άλλωστε αρκετές, ενώ αν τα πράγματα κυλάνε ομαλά, ίσως η σχέση εξελιχτεί στο επόμενο στάδιο.

Πολλές αναθεωρήσεις θα γίνουν αυτόν τον καιρό σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών, προώθησης της δουλειάς σου μέσω νέων τεχνολογιών, αλλά και πιθανές δυσκολίες μπορεί να προκύψουν σχετικά με ταξίδια που σκοπεύεις να κάνεις.

Αιγόκερως

Πόσο αποτελεσματική είναι η οργάνωση της καθημερινότητάς σου;

Γενικά «το έχεις» με το πρόγραμμα και την πειθαρχία όμως ζεις μόνο για να δουλεύεις στην ουσία, μην έχοντας άλλου είδους «ζωή» αλλά και χρόνο για να σε φροντίσεις.

Αυτό τον καιρό σου δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείς αν τελικά «ο γιαλός πάει στραβά ή στραβά αρμενίζεις» -το δεύτερο μάλλον- ωθώντας σε να ασχοληθείς περισσότερο και με πράγματα που σε ευχαριστούν, βρίσκοντας την πολυπόθητη ισορροπία.

Επίσης, είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα την υγεία σου, βελτιώνοντας τη φυσική σου κατάσταση μέσα από την υιοθέτηση ενός διαιτολογίου πλούσιου σε βιταμίνες που σου δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια μέσα στη μέρα, εισάγοντας παράλληλα και λίγη άσκηση στο πρόγραμμά σου, γιατί η καθιστική ζωή έχει και τα όρια της.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευκαιρίες αν ψάχνεις για δουλειά ή καινούργιες προτάσεις για ορισμένους.

Προσοχή γιατί κάποια παραπάνω έξοδα θα προκύψουν που θα σε αναγκάσουν «να σφίξεις τα λουριά» στην οικονομική διαχείριση.

Υδροχόος

Αυτή την περίοδο θα βγάλεις προς τα έξω την πιο χαλαρή και αισιόδοξη πλευρά σου.

Μια «ανάσα» πριν τον Ιούνιο, έχεις ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να κάνεις τα χόμπι σου, απολαμβάνοντας «τα ωραία της ζωής» θέλοντας να αφήσεις λίγο πίσω σου υποχρεώσεις, οικονομικές έγνοιες και λοιπά «άχαρα πραγματάκια» που σου προκαλούν μόνιμο άγχος.

Κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσεις την σχέση με τον σύντροφό σου, κανονίζοντας ίσως κάποιο ρομαντικό ταξιδάκι, να γνωρίσεις ένα άτομο που σου κάνει τώρα κλικ, πιστεύοντας και πάλι στην αγάπη, αλλά και να ελευθερώσεις ίσως τον εαυτό σου από σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν, αναζητώντας αλλού την ευτυχία σου σ’ αυτό το κομμάτι.

Μερικοί μπορεί να έχουν και επισκέψεις πρώην από το παρελθόν, που διεκδικούν εκ νέου το ενδιαφέρον σου, θα πρέπει όμως να δώσεις χρόνο πρώτου προχωρήσεις σε αποφάσεις.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος, ένα είδος ψυχικής πίεσης και ανάγκης για αλλαγή θα έρθει στο προσκήνιο, που σχετίζεται με το κομμάτι του σπιτιού, της οικογένειας, των γονιών ή των ατόμων με τα οποία συγκατοικείς.

Θα έχεις μια μεγαλύτερη ευαισθησία ή και ευθιξία για πράγματα που συνδέονται ενδεχομένως με παραλήψεις, αδικίες, απωθημένα και ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν ή ακόμα και στα παιδικά σου χρόνια, θέλοντας ίσως και «να ζητήσεις τον λόγο» από αυτούς που θεωρείς υπαίτιους για τη δική σου «ταλαιπωρία».

Είναι σημαντικό για’ σένα να αισθάνεσαι άνετα συναισθηματικά στον χώρο σου και αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει λόγω συγκεκριμένων ατόμων, θα πάρεις αποφάσεις για μια χωροταξική αλλαγή.

Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξει μια τέτοια ανάγκη μέσα στις επόμενες εβδομάδες για λιγότερο «δραματικούς» λόγους, όπως μια μετακόμιση εξαιτίας των επαγγελματικών, του ερχομού ενός καινούργιου μέλους στην οικογένεια, ή λόγω σπουδών που σηματοδοτούν τον απογαλακτισμό από την πατρική εστία.


[There are no radio stations in the database]