Λουτράκι: Συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών – κατέσχεσαν κοκαΐνη αξίας 1,5 εκατ. Ευρώ

30 Μαΐου 2022

Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να αποτελεί μέλος ενός διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαίνης.

Είχαν προηγηθεί σχετικές πληροφορίες, αναφορικά με την δράση διεθνούς εγκληματικού δικτύου, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούντο στην αποθήκευση, φύλαξη, μεταφορά και πώληση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην Ελληνική επικράτεια. Μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και δημιουργίας ατομικού “προφίλ”, επιτεύχθηκε ο εντοπισμός και η πιστοποίηση της δράσης του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Λουτράκι Κορινθίας, κατά τη διάρκεια της οποίας και συνελήφθη ο 45χρονος.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιείτο ως χώρος απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 συσκευασίες, που έφεραν το λογότυπο “23” και περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 57 κιλών και 215 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν 225 ευρώ και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο 45χρονος κατηγορείται για κατοχή με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στην παράνομη εγχώρια αγορά ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 57 κιλών και 215 γραμμαρίων, ενώ το όφελος από την πώληση της συγκεκριμένης ποσότητας εκτιμάται ότι θα υπερέβαινε το 1,5 εκατ. ευρώ.


[There are no radio stations in the database]