Δύο ταινίες και δύο σειρές για να δεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

28 Μαΐου 2022

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και με τις υψηλές θερμοκρασίες θα θέλεις είτε να πας στην παραλία είτε να κάτσεις αγκαλιά με ένα air-condition και να απολαύσεις μία σειρά ή ταινία. Μπορεί να είναι λιγότερες οι προτάσεις για την εβδομάδα αυτή, όμως, είναι προτάσεις που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Από μεγάλα blockbuster, μέχρι την μεγάλη επιστροφή μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix.

Ταινίες

  • Το Θαύμα

Για αυτή την εβδομάδα η ταινια έρχεται από τη Ρουμανία και είναι ένα αστυνομικό θρίλερ που θα σε συγκινήσει και θα σε κάνει να κολλήσεις. Μια νεαρή μοναχή φεύγει κρυφά από το μοναστήρι της για να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό της ζήτημα, αλλά εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ένας αποφασισμένος αστυνομικός αναλαμβάνει την υπόθεση, αγνοώντας ότι τον περιμένουν μια σειρά από διαδοχικές εκπλήξεις.

  • Top Gun: Maverick

Η μεγάλη ταινία του Σαββατοκύριακου είναι το «Top Gun». Ο Tom Cruise επιστρέφει σε ένα από τους ρόλους που τον έβαλε στον κινηματογραφικό χάρτη και η υποδοχή τόσο στο Φεστιβάλ των Καννών, όσο και από τους κριτικούς γενικότερα είναι διθυραμβικές. Έχοντας παραμείνει στο βαθμό του σμηναγού λόγω της αντισυμβατικής συμπεριφοράς του, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ επιστρέφει στο Top Gun ως εκπαιδευτής μιας ομάδας νεαρών πιλότων για μια άκρως επικίνδυνη αποστολή. Εσύ θα χάσεις μία από τις ταινίες του καλοκαιριού;

Σειρές

  • Stranger Things Season 4

Η τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης sci-fi σειράς του Netflix θα κάνει πρεμιέρα σε δύο μέρη και, ήδη, το πρώτο μέρος που αποτελείται από 7 επεισόδια είναι διαθέσιμο για streaming. Η σειρά επιστρέφει καλύτερη από ποτέ με επεισόδια που θυμίζουν ταινίες και αναμένεται να είναι η σειρά που θα ξεχωρίσει το επόμενο διάστημα. Όλοι θα μιλάνε για αυτό, εσύ θα το χάσεις;

  • Obi-Wan Kenobi

Η μίνι σειρά που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της prequel τριλογίας «Star Wars» και της πρωτότυπης τριλογίας αποτελεί μία από τις πιο πολυαναμένονες σειρές της χρονιάς. Ο Ewan McGregor επιστρέφει στον ρόλο του Obi-Wan, ενώ, στη σειρά αναμένεται να δούμε και τον Darth Vader του Hayden Christensen. Τα δύο πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα!


[There are no radio stations in the database]