Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

27 Μαΐου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Λάρισα: Γονείς μηνύουν νηπιαγωγούς για κακοποίηση της τρίχρονης κόρης τους

Ένα περιστατικό σωματικής κακοποίησης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το αστυνομικό σάιτ του synenas.gr, καθώς, γονείς καταγγέλουν ότι το παιδί τους δέχτηκε κακοποίηση την ώρα που βρισκόταν στον παιδικό σταθμό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μήνυση κατά νηπιαγωγών Παιδικού Σταθμού της Λάρισας και παντός υπευθύνου, έχουν καταθέσει οι γονείς ενός παιδιού, τρεισήμισι χρόνων, καθώς όπως υποστηρίζουν, η κόρη τους επέστρεψε στο σπίτι με γρατζουνιές και μεγάλα ερυθρά σημάδια στο πρόσωπο και στα χέρια.

Αιματηρή ληστεία στο Μενίδι – Ρομά μαχαίρωσαν την ιδιοκτήτρια

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε, χθες, το μεσημέρι στο Μενίδι όπου δύο ανήλικοι Ρομά εισέβαλαν σε κατάστημα στην οδό Φιλαδελφείας 17 και μαχαίρωσαν την ιδιοκτήτρια.

Η ιδιοκτήτρια, η οποία είναι από την Κίνα δέχτηκε τη μαχαίρια στο στήθος και μέχρι τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι έρευνες εστιάζουν στον καταυλισμό που βρίσκεται πλησίον της περιοχής.

Πειραιάς: Λιμενικός έσωσε την 5χρονη που έπεσε στη θάλασσα με πρώτες βοήθειες – Φυλακή η μητέρα

Συγκλονιστική είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από τη διάσωση ενός 5χρονου κοριτσιού που έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων.

Η 5χρονη Ρομά βρισκόταν σε απόσταση από τη μητέρα της, ενώ εκτιμάται ότι την είχε στείλει για επαιτεία. Για καλή τύχη του παιδιού ο πλοίαρχος ενός επιβατηγού πλοίου αντιλήφθηκε την πτώση του στο νερό και κάλεσε σε βοήθεια.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ένας άνδρας του Λιμενικού, ο οποίος με αυτοθυσία βούτηξε στα νερά για να σώσει το κορίτσι. Μαζί με συναδέλφους του έβγαλαν το παιδί έξω όπου διαπίστωσε πως δεν είχε αναπνοή. Αποφασισμένος να σώσει το παιδί ο εκπαιδευμένος στις πρώτες βοήθειες Λιμενικός πραγματοποίησε για 7′ αδιάλειπτες θωρακικές συμπιέσεις ΚΑΡΠΑ με αποτέλεσμα η μικρή να επανέλθει στη ζωή.

Στη Νορβηγία ο 6χρονος Ρ. Πέντερσεν σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα

Με πλαστά έγγραφα ο 6χρονος Ράινερ Πέντερσεν, για τον οποίο είχε εκδοθεί Amber Alert μετά την αρπαγή του από το σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα του στην Κηφισιά, ταξίδεψε και βρίσκεται στη Νορβηγία.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα του 6χρονου στην Ελλάδα, έλαβε email από Νορβηγό συνάδελφο της, ο οποίος της επιβεβαίωνε ότι το παιδί βρίσκεται στη χώρα διαμονής του πατέρα.

Μάλιστα, στην επιστολή τους προς τους Έλληνες δικηγόρους, οι Νορβηγοί λένε ότι «τα ελληνικά δικαστήρια απέτυχαν να ανταποκριθούν στα πρότυπα της Σύμβασης της Χάγης του 1980 για την άμεση επιστροφή του απαχθέντος παιδιού στη χώρα της μόνιμης διαμονής του.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον. Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη.


[There are no radio stations in the database]