Καιρός: Ζέστη και Σήμερα – Από Κυριακή έρχονται μπόρες

27 Μαΐου 2022

Με ζέστη θα κυλήσει ο καιρός και σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από Κυριακή θα μας έρθουνε μπόρες, σχεδόν σε όλη την χώρα.

Ζεστός θα παραμείνει ο καιρός και σήμερα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας μόνο στα βόρεια.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι και έπειτα. Τα φαινόμενα είναι πιθανό, κατά τόπος να είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και πιθανώς της δυτικής Στερεάς. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


[There are no radio stations in the database]