Καιρός: Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία

25 Μαΐου 2022

Βελτιωμένος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικά φαινόμενα αστάθειας κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια

Σήμερα το θερμόμετρο θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 15 έως 33 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι θα πνέουν ως 5 μποφόρ και η διατήρηση της αστάθειας θα συνεχιστεί.

Γενικά προβλέπεται αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά και στα βορειοανατολικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ευβοια γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Ανεμοι Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


[There are no radio stations in the database]