Το αστυνομικό δελτίο (23/5) με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

24 Μαΐου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

Υπόθεση Μπίκα – Το πόρισμα της Εισαγγελέως – Όσα συνέβησαν στη σουίτα 401

Την εισαγγελική πρόταση φέρνει στο φως το μεγάλο ειδησεογραφικό σάιτ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η οποία απαλλάσσει τον Βασίλη Λεβέντη από την κατηγορία του βιασμου.

Η πρόταση της εισαγγελέως που κατατέθηκε στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης στις 13 Μαΐου προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει ή όχι δεκτή παραθέτει μία λεπτομερή περιγραφή των όσων συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αλλά και την επόμενη ημέρα.

Εισαγγελέας πρωτοδικών στην πρόταση που παρουσιάζει αναφέρει πως ουδεμία αξιόποινη πράξη -πόσο μάλλον εκείνη του βιασμού- τελέστηκε εις βάρος της εγκαλούσας. Αντιθέτως, όλα όσα ισχυρίστηκε είναι παντελώς ψεύδη. Συμπληρώνοντας μάλιστα πως η Γεωργία Μπίκα έπλασε μία ιστορία με ηρωίδα-θύμα την ίδια διανθίζονται άστην κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδεστατα ψεύδη.

Τα παραπάνω βασίστηκαν σε μαρτυρίες κυρίως τεσσάρων παρευρισκομένων στο πάρτυ τεσσάρων υπαλλήλων του πεντάστερου ξενοδοχείου αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα εργαστήρια ιατροδικαστικής και τοξικολογίας, τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και της Βέρνης.

Αμπελόκηποι: Έσπασε την πόρτα και προσπάθησε να τη βιάσει

Τον εφιάλτη στα χέρια ενός 35χρονου άνδρα έζησε το βράδυ του Σαββάτου μία τουρίστρια από την Πολωνία.

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 23:00 όταν η άμεση δράση κλήθηκε στους Αμπελόκηπους μετά από αναφορά πως μία γυναίκα καλουσε σε βοήθεια!

Ένας άνδρας ακολούθησε τη γυναίκα και στη συνέχεια έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος της με σκοπό να προβεί σε αρρωστημένες ενέργειες.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν τα σκαλιά της πολυκατοικίας όταν άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια στα αγγλικά. Οι φωνές της γυναίκας που ζητούσε σπαρακτικά βοήθεια ακούγονταν από τον δεύτερο όροφο.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν την 28χρονη σε κατάσταση σοκ χτυπημένη και γεμάτη από αίματα.

Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πηδώντας στο διπλανό διαμέρισμα.

Ο συλληφθείς που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Τσακώθηκε με τον σύντροφό της και τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Τα περιστατικά βιας ανάμεσα στα ζευγάρια οδεύουν από το κακό στο χειρότερο. Αυτή τη φορά γίνεται λόγος για ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο διαδραματίστηκε στο Δήλεσι του νομού Βοιωτίας το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια κοπέλα βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο, κάπου στο δρόμο, μαζί με το αγόρι της και συζητούσαν συζητούσαν έντονα, όταν ξαφνικά άναψαν τα αίματα και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς. Το αποτέλεσμα από τον καυγά ήταν η κοπέλα να μπεις στο αυτοκίνητο και να πατήσει με αυτό το νεαρό σύντροφό της και να τραυματιστεί σοβαρά στο θώρακα.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.


[There are no radio stations in the database]