Πάτρα: Η Τζωρτζίνα και η εμμονή της Ρούλας με το Μάνο

24 Μαΐου 2022

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν έχει τέλος, με νέες πτυχές της συμπεριφοράς της Ρούλας να βγαίνουν καθημερινά στην δημοσιότητα.

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μιλά για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα λέγοντας ότι δεν έχει καμιά επαφή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος» τόνισε μιλώντας στον Alpha και υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί όλα αυτά. «Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας». 

«Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε στη Τζωρτζίνα και την προσπάθεια που έκανε μετά την τετραπληγία και στην Ρούλα και τους λόγους που τραβούσε συνεχώς βίντεο την κόρη της.

«Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές η Ρούλα ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις που έκανε. Μάλιστα τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα»

«Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο, όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους» είπε ο πατέρας του Μάνου εικάζοντας ότι το έκανε για να κρατάει δίπλα της τον Μάνο και να μην φύγει. 


[There are no radio stations in the database]