Το ζώδιο σου λέει τι να προσέξεις αυτή την εβδομάδα !

23 Μαΐου 2022

Αναλυτικές προβλέψεις και επισημάνσεις για την εβδομάδα από Δευτέρα 23/5 μέχρι Κυριακή 29/5

Κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου σε καλεί  να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες που βρίσκονται on hold εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται βέβαια αυτές να σε «επισκεφθούν» και μόνες τους, με την έννοια κάποιων χρεών που είχες ξεχάσει ή είχες αφήσει εντελώς στην τύχη τους, σχετικά με ατακτοποίητα κληρονομικά, φορολογικά, λογαριασμούς και λοιπές οφειλές.  Παράλληλα μπορεί να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, ενώ πρέπει να προσέχεις να μην βγεις εκτός μπάτζετ λόγω σπατάλης και φυσικά να αποφύγεις τις αγορές ηλεκτρονικών ειδών και προϊόντων τεχνολογίας αυτό το διάστημα. Ακόμα, καλό θα ήταν να αναβάλεις υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων.

Αφήσε πίσω την εσωστρέφεια και τον πεσιμισμό και γεμάτος ενθουσιασμό ορμά να πετύχεις τους στόχους σου, όμως  προσοχή στα νεύρα και την εξάντληση, αν και έχοντας ως αντίβαρο το ακαταμάχητο sexiness, μάλλον θα περάσεις καλά.

Ταύρος (20 Απριλίου – 19 Μαΐου)

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βάζει σε μια διαδικασία αναγκαίων αναθεωρήσεων στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επαναφέρει κάποια ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν σχετικά με αυτούς τους δύο τομείς ή ακόμα και ορισμένα πρόσωπα, καλώντας σε να ξαναδείς την όλη κατάσταση με μια άλλη «ματιά». Αυτό όμως που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις είναι να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να καταλήξεις σε αποφάσεις, αφού το κριτήριο σου δεν θα είναι «επαρκές».

Στο μυαλό σου θα επικρατεί αρκετή σύγχυση και μπορεί να νιώθεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν με αποτέλεσμα είτε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, είτε να εκφράζεσαι με λάθος τρόπο, δημιουργώντας παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου, Κάτι μπορεί να σε ζορίσει περισσότερο ψυχολογικά.

Είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου αλλά και την υγεία σου, φροντίζοντας σε ουσιαστικά. δίνοντας σου επίσης γοητεία και «γκελ» στο κομμάτι του φλερτ.

Δίδυμοι (20 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μπαίνεις σε μια φάση «εσωτερικού διαλόγου», όπου προτιμάς να επεξεργάζεσαι τα πράγματα κάπως πιο «μυστικά», χωρίς να μοιράζεσαι όλες τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου με τους άλλους. Αισθάνεσαι ίσως ότι βρίσκεσαι σε μια «μετέωρη» κατάσταση, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ακριβώς το «παρακάτω» του πράγματος σχετικά με τα προσωπικά σου θέλω ή και σε επίπεδο επαγγελματικών, γι’ αυτό πρέπει λίγο να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, δίνοντας περισσότερο βάση στη διαίσθηση σου που είναι τώρα αρκετά αυξημένη. Δεν αποκλείεται πάλι να σε απασχολούν και κάποια θέματα υγείας, ψάχνοντας για παράδειγμα τους κατάλληλους ειδικούς ή την σωστή θεραπεία για την περίπτωση σου, ενώ σίγουρα θα πρέπει να κάνεις «χώρο» για ξεκούραση μέσα στην καθημερινότητα σου.

Καλό είναι να κοιτάξεις το κομμάτι της κοινωνικότητας, των φιλικών συναναστροφών αλλά και των ερωτικών σου, έχοντας ανάγκη να κυκλοφορήσεις περισσότερο ενόψει καλοκαιριού.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου)

Είναι πιθανόν να έχεις επιστροφές προσώπων από το ερωτικό, φιλικό ή και επαγγελματικό παρελθόν σου. Μπορεί για παράδειγμα ένας πρώην να προσπαθήσει τώρα να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί σου, ζητώντας «μετανιωμένος» μια δεύτερη ευκαιρία ή αντίθετα να πάρεις εσύ μια τέτοια απόφαση, κάνοντας κάποιες κινήσεις προς αυτή την πλευρά, αν και καλό θα ήταν να ζυγίσεις πρώτα αν κάτι τέτοιο όντως αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους, συνεργάτες ή σύντροφο, ακόμα και για ασήμαντες αφορμές, που όμως στην ουσία φανερώνουν ίσως πιο βαθιές «παθογένειες» της σχέσης σας.

Αυτή την εβδομάδα αυξάνονται κατακόρυφα οι φιλοδοξίες σου, αλλά και οι υποχρεώσεις σου στα επαγγελματικά. Πρέπει λοιπόν «να σηκώσεις τα μανίκια» και να τα δώσεις όλα για την εξέλιξη της καριέρας σου, αφού οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, βρίσκοντας όμως και έναν τρόπο να «αποφορτίζεσαι» από το άγχος, ώστε να μην εξαντληθείς ενεργειακά.

 Λέων (22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η τελευταία εβδομάδα της Άνοιξης σε επηρεάζει  στον τομέα της καριέρας σου, φέρνοντας σε «αντιμέτωπο» με διάφορα ευτράπελα και σχετικές «αναποδιές».  Σχέδια και πρότζεκτς μπορεί να αναβληθούν, να καθυστερήσουν ή να βγάλουν «χίλια δυo» εμπόδια, ενώ η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους, συναδέλφους, πελάτες, όπως επίσης και τα διλήμματα αναφορικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις από’ δω και κάτω είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της διέλευσης. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια δεδομένα ή αποφάσεις σου, ωστόσο μη βιαστείς να δεσμευτείς σε κάτι καινούργιο ή να κυνηγήσεις τώρα ένα νέο ξεκίνημα, αφού το όλο σκηνικό είναι αρκετά ρευστό.

Από την Τετάρτη κάτι αλλάζει στην ενέργεια και στη διάθεση σου μέσα στην καθημερινότητα. Ονειρεύεσαι ξανά, προγραμματίζεις το μέλλον των επαγγελματικών ή των σπουδών σου με άλλη αισιοδοξία και ξεκολλάς από τη «ρουτίνα» στα προσωπικά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου)

Είσαι υποψήφιος για αρκετά «Άρτζι, Μπούρτζι και λουλάς» μέσα στην καθημερινότητα σου. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με φίλους, σύντροφο, συνεργάτες κ.λπ., αφού άλλα θέλεις να πεις, άλλα λες και άλλα τελικά καταλαβαίνουν οι απέναντι σου και αυτό φυσικά δεν αφορά μόνο τον προφορικό λόγο, αλλά όλα τα μέσα επικοινωνίας, οπότε διπλοτσέκαρε μηνύματα και μέιλ -making sure ότι τα στέλνεις και στον σωστό παραλήπτη!- αλλά και το τι ποστάρεις στα social media για να αποφύγεις «ξεκατινιάσματα».

 Έχε επίσης τα μάτια στο τιμόνι όταν οδηγείς και απόφυγε αγορές μεταφορικού μέσου και προϊόντων τεχνολογίας. Αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα επαγγελματικών, σπουδών και ταξιδιών δεν μπορούν να αποκλειστούν.

θα «φουντώσει» ακόμα παραπάνω η ανάγκη σου για φυγή «σε μέρη μακρινά» ενόψει άλλωστε καλοκαιριού, καλύτερα όμως να τα «αφήσεις» για μετά τις 4/6, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς.

 Παράλληλα αυτό του διάστημα σου φέρνει διάθεση για φλερτ και ανανέωση στα ερωτικά, κάνει την λίμπιντο σου «hot stuff». Αυτή η θέση μπορεί βέβαια να βγάλει και μια πίεση σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο, αλλά ενδεχομένως και αυξημένα έξοδα.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτή την  εβδομάδα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην τακτοποίηση των οικονομικών σου, ιδιαίτερα όσων σχετίζονται με εκκρεμότητες από το παρελθόν. Απλήρωτοι λογαριασμοί, παλιά χρέη προς το δημόσιο, την εφορία, θέματα δανείων, διατροφών θα σε απασχολήσουν τώρα περισσότερο, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν καθυστερήσεις και εμπόδια σε σχέση με κληρονομικά, συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, με τις συνθήκες να μην είναι κατάλληλες για επενδύσεις. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξει μια επιστροφή ενός ατόμου στα ερωτικά, προκειμένου να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία ή το πράγμα να οδηγηθεί σε μια οριστική «απομάκρυνση». Ίσως πάλι έρθουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά ή αποκαλύψεις που σε ταράζουν συναισθηματικά.

. Η πίεση και το τρέξιμο θα είναι for real, έχοντας μάλιστα την αίσθηση ότι κινείσαι στους ρυθμούς που διαμορφώνουν οι άλλοι, οπότε χρειάζεται ψυχραιμία για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Οι αδέσμευτοι πάντως ευνοούνται σημαντικά σε νέες γνωριμίες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Καλό μου Σκορπιουδάκι αυτή η εβομάδα θα σου φέρει μπλεξίματα και δυσκολίες στην επικοινωνία μέσα σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Ουσιαστικά έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα του εφέ «χαλασμένου τηλεφώνου» στην καθημερινότητα σου, όπου άλλα εννοείς και άλλα καταλαβαίνουν οι γύρω σου, γεγονός που βγάζει εκνευρισμό και τάση για παρεξηγήσεις. Χρειάζεται μάλλον να ακούς περισσότερο και να μιλάς λιγότερο, όντας προσεκτικός με υπογραφές νέων συμβολαίων και συμφωνιών, προτιμώντας να τις αναβάλεις για μετά τις 4/6 αν είναι δυνατόν. Πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκες στο παρελθόν, φίλοι αλλά και πρώην σύντροφοι μπορεί τώρα να επικοινωνήσουν με κάποιο τρόπο μαζί σου, ωστόσο, ειδικά αναφορικά με την τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να είσαι «επιλεκτικός» και κατασταλαγμένος για το τι πραγματικά θέλεις από αυτήν την σχέση.

Το Σάββατο αυξάνει την εξωστρέφεια σου και την όρεξη να ξαναβρείς τις ισορροπίες με τον άνθρωπο σου, λειτουργώντας ανανεωτικά για το je t’ aime σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος οι μετοχές σου ανεβαίνουν σημαντικά.  Μην αμελείς και το κομμάτι της υγείας σου.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα σου βγαίνει  μεγαλύτερο άγχος μέσα στην καθημερινότητα, δυσχεραίνοντας αρκετά την επικοινωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους βγάζουν μια κάποια δυσκολία στην συνεννόηση, κουράζοντας σε νοητικά και ενεργειακά, με την οργάνωση του χρόνου σου να είναι πολλή σημαντική για να μην τα «φτύνεις» μέσα στο 24ωρο. Αναβολές και καθυστερήσεις αναφορικά με πρότζεκτς και σχέδια στα επαγγελματικά to be expected as well, με το διάστημα να είναι ωστόσο κατάλληλο για να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τις διατροφικές σου συνήθειες, την έλλειψη άσκησης στη ζωή σου και την γενικότερη κατάσταση της υγείας σου, επαναξιολογώντας τις προτεραιότητες σου.

Πρέπει να σου θυμίσεις ότι το να αγαπάς, να σέβεσαι και να φροντίζεις το σώμα σου σου κάνει καλό και ψυχολογικά, συμβάλλοντας έτσι στην ευεξία σου.

 Από την Τετάρτη σαν γνήσιος αισιόδοξος Τοξότης το σκηνικό θα αλλάξει, θα γεμίσεις με ενθουσιασμό και όρεξη για διασκέδαση ενόψει καλοκαιριού. Η δημιουργικότητα, η διάθεση για εξόδους και νέες κατακτήσεις στα ερωτικά ή ανανέωση της σχέσης σου, όπως και η γονιμότητα σου, θα είναι τώρα ανεβασμένες,

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η εβδομάδα που διανύουμε σε καλεί  να κάνεις μια επαναξιολόγηση της κατάστασης στην ερωτική σου ζωή, εντοπίζοντας τυχόν λάθη, «παραλείψεις» ή μη λειτουργικές συμπεριφορές, με σκοπό να βελτιώσεις τα πράγματα, ούτως ώστε να αντλείς πλέον μεγαλύτερη ευχαρίστηση και πληρότητα. Αυτό ωστόσο δεν αποκλείει την εμφάνιση δυσκολιών στην επικοινωνία με τον σύντροφο σου (ή και τα παιδιά για ορισμένους) με την ενσυναίσθηση να αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη, βοηθώντας σε να αποκαταστήσεις γρηγορότερα τις ισορροπίες. Παράλληλα μπορεί εντελώς ξαφνικά ένας πρώην να σε προσεγγίσει με κάποιον τρόπο ή από την άλλη πλευρά μπορεί εσύ να θελήσεις να «ανοίξεις» ξανά αυτό το κεφάλαιο, δες όμως πρώτα αν όντως είναι προς όφελος σου κάτι τέτοιο.

Από το Σάββατο έχεις περισσότερες ευκαιρίες στο φλερτ, άρα και πιθανότητες να βρεις κάτι που σου ταιριάζει καλύτερα σε αυτή τη φάση, καθώς γεγονός είναι ότι αρέσεις πολύ και δεν περνάς απαρατήρητος. Αν πάλι είσαι ήδη σε σχέση μπορεί να σε «σπρώξει» να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου, αν και πρέπει να προσέξει, λιγάκι γιατί θα έχεις ταυτόχρονα και μια συνθήκη μεγαλύτερου εκνευρισμού και έντασης μέσα σε προσωπικές σχέσεις ή άτομα με τα οποία συγκατοικείς.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου)

Υδροχόε μου η αρχή της εβδομάδας σου ανασύρει  μνήμες και ανασφάλειες του παρελθόντος, σε μια ασυνείδητη προσπάθεια να σε κάνει να τις αντιληφθείς στην τωρινή φάση ζωής σου, ώστε να μπορέσεις εν συνέχεια να τις αφήσεις οριστικά πίσω σου. Αυτό ακούγεται απλό, όμως σίγουρα δεν είναι εύκολο, αφού το συναίσθημα που γεννάται δεν μπορεί να «δουλευτεί» επιφανειακά, με αποτέλεσμα να νιώθεις «πεσμένος» ώρες ώρες, ίσως ακόμα και «εξαντλημένος» ενεργειακά, χωρίς διάθεση για πολλά πολλά με τρίτους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προσεγγίσεις από πρώην, ίσως και μέσω μιας δικιάς σου απόπειρας «επανένωσης», πείθοντας τον εαυτό σου για μια τελευταία ευκαιρία. Προσοχή ωστόσο σε διαφωνίες που ενδέχεται να προκύψουν με σύντροφο, γονείς ή άτομα με τα οποία συγκατοικείς.

Από το  Σάββατο θα απαλύνει το όλο «μπέρδεμα», ηρεμώντας σε σταδιακά και ψυχικά, καλώντας σε να βρεις την πολυπόθητη ισορροπία με το περιβάλλον σου, «ξεκλειδώνοντας» σε επικοινωνιακά -ίσως και σε υπερβολικό βαθμό- κάνοντας την καρδιά σου να «χτυπά» για ταξιδάκια και αποδράσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Για σένα ιχθύ μου η  εβδομάδα αυτή θέλει «διπλωματία» και προσεκτικότερη προσέγγιση στην επικοινωνία με σύντροφο, συνεργάτες, αδέρφια, κ.λπ. Το «τι εννοεί άραγε ο ποιητής» θα επανέρχεται συχνά πυκνά στο μυαλό σου, κάνοντας σε να γελάς νευρικά και εσύ όμως μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις τα κατάλληλα λόγια ανά περίσταση, για να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Μπορεί να προκύψουν και καθυστερήσεις αναφορικά με σχέδια των επαγγελματικών ή σχετικά με τις σπουδές σου, αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία. Ο τρόπος που οδηγείς θέλει προσοχή, ενώ προβλήματα μπορεί να βγουν και σε σχέση με το μεταφορικό σου μέσο ή γενικότερα τις μετακινήσεις σου. Τέλος, απόφυγε -για το δικό σου καλό!- αγορές μεταφορικού μέσου, προϊόντων τεχνολογίας και συσκευών.

Από το Σάββατο θα γίνεις μια «μικρή μελισσούλα» στο φλερτ, βγάζοντας παραπάνω «κέφι» λόγω καλοκαιριού, με τον οργανισμό σου να ζητά παράλληλα απεγνωσμένα περισσότερα breaks για μίνι αποδράσεις μέσα στην καθημερινότητα. Αυτό το διάστημα θα πάρεις «ανάσες» ύστερα από ένα απαιτητικό διάστημα, φέρνοντας τα οικονομικά σου στο προσκήνιο. Θα υπάρχει μεν το κίνητρο για να αυξήσεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου, ίσως όμως «παίξουν» και παραπάνω έξοδα.


[There are no radio stations in the database]