Πισπιρίγκου: “Τα στοιχεία με δικαιώνουν”- Επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης

22 Μαΐου 2022

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο δικηγόρος της 33χρονης Όθων Παπαδόπουλος είχε ξεκαθάρισει ότι μόλις είναι έτοιμα όλα τα έγγραφα, θα κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισής της, διαψεύδοντας έτσι τις πληροφορίες που ανέφεραν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει πίσω στο αίτημα αποφυλάκισης. «Είναι δικαίωμά της και εμείς θα το προχωρήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είχε πει ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται δικαιωμένη αφού όπως προκύπτει, από την έρευνα που έγινε στο τάμπλετ της 9χρονης, έψαξε για κεταμίνη στις 30 Μαρτίου του ’22, όταν συνελήφθη.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ανέφερε πως τις επόμενες 20 ημέρες αναμένεται να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης από την Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι που, όπως λέει, δείχνει ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκθέσεων των τεχνικών συμβούλων της.

Από τα στοιχεία όμως που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαβάσει για την κεταμίνη πολλούς μήνες νωρίτερα. Συγκεκριμένα λίγο πριν το τέλος της Τζωρτζίνας. 

Εν τω μεταξύ, ενοχλημένη εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον εντοπισμό ενός φιαλιδίου με αίμα της Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο της Πάτρας. Με δήλωση που έκανε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, αφήνει ξανά αιχμές για τους γιατρούς, λέγοντας: «Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν, κάπου, πεταμένο ένα φιαλίδιο με το αίμα. Είναι δυνατόν; Έχουν δώσει καταθέσεις, έχουν κάνει υποτίθεται έρευνες τόσο καιρό. Αυτό και μόνο δείχνει ότι στα νοσοκομεία δεν ήξεραν τι γινόταν. Αυτό δεν είναι αμέλεια; Δεν είναι λάθος των γιατρών;», λέει φανερώνοντας πανικό για το συγκεκριμένο εύρημα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εκφράζει αμφιβολίες ακόμα και για το αν όντως πρόκειται για το αίμα του παιδιού της αυτό που βρέθηκε. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της  «Θα ζητήσουμε εξέταση DNA για το φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο ψυγείο».


[There are no radio stations in the database]