Καταπληκτικές παραλίες για βουτιές στη Μήλο!

21 Μαΐου 2022

 Ενα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα νησιά των Κυκλάδων μας με τις δημοφιλείς παραλίες της, με τα κρυστάλλινα νερά της και τα μαγευτικά τους τοπία, είναι η Μήλος.

Στο όμορφο αυτό νησί οι παραλίες είναι πολλές, ωστόσο, οι ταξιδιώτες είναι σημαντικό να έχουν στο μυαλό τους πως η κατεύθυνση του αέρα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιλογή της σωστής παραλίας. Και επειδή οι παραλίες σε κάθε νησί είναι το «άλφα και το ωμέγα» για την επιλογή μας, εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο ιδιαίτερες και δημοφιλείς που υπάρχουν στο νησί της Μήλου.

Σαρακήνικο

Είναι μία από τις πιο πολύ φωτογραφισμένες παραλίες της Ελλάδας με σπάνια ομορφιά, χάρη στα λευκά ηφαιστειογενή βράχια που έχουν σχηματιστεί και την ανύπαρκτη βλάστησή της, κάτι που της χαρίζει έναν μαγευτικά απόκοσμο χαρακτήρα

Φυροπόταμος

Ενα μικρό ψαροχώρι με μια όμορφη παραλία, ο Φυροπόταμος, όπου κάποιο σημείο του είναι οργανωμένο, αλλά υπάρχουν και αλμυρίκια για φυσική σκιά.

Τσιγκράδο

 Έχει ψιλή άμμο, δεν είναι οργανωμένη και εκεί θα απολαύσουμε κολύμπι σε κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά.

Κλέφτικο

Θεωρείται από τα καλύτερα σημεία του νησιού, καθώς το τοπίο είναι ξεχωριστό, όπως και τα γαλαζοπράσινα νερά που μας προσκαλούν για μία βουτιά.

Φυριπλάκα

Η πιο όμορφη παραλία της Μήλου για οικογένειες. Είναι παραλία με αμμουδιά , έχει beach bar, αλλά υπάρχει και μεγάλος χώρος για ελεύθερο μπάνιο.


[There are no radio stations in the database]