Bridgerton: Σε ποια ερωτική ιστορία θα επικεντρωθεί η τρίτη σεζόν της σειράς – Οι αλλαγές από τα βιβλία

20 Μαΐου 2022

Σε μία νέα ερωτική ιστορία θα επικεντρωθεί η τρίτη σεζόν του «Bridgerton», αλλάζοντας τη σειρά των βιβλίων που βασίστηκε.

Το «Bridgerton» είναι μία από τις μεγαλύτερες αγγλόφωνες επιτυχίες του Netflix και ετοιμάζεται για την 3η σεζόν του. Η 3η σεζόν του δράματος εποχής που βασίζεται στα βιβλία της Julia Quinn, όπως αποκάλυψε ο Coughlan κατά τη διάρκεια του πάνελ του FYSEE της Κυριακής, θα ακολουθήσει την ερωτική ιστορία του Colin Bridgerton (Luke Newton) και της Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Κάτι που αποτελεί μία μεγάλη αλλαγή από τα βιβλία της σειράς.

Οι δύο πρώτες σεζόν ακολούθησαν τα δύο πρώτα μυθιστορήματα. Η 1η σεζόν του «Bridgerton» επικεντρώθηκε στην ερωτική ιστορία της Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) με τον Simon (Regé-Page Jean), ενώ η δεύτερη σεζόν επικεντρώθηκε στο ειδύλλιο του Anthony Bridgerton (Jonathon Bailey) με την Kate (Simone Ashley).

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, το τρίτο βιβλίο, που την ερωτική ζωή του Μπένεντικτ Μπρίτζερτον, πιθανότατα θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία με το θέμα του τέταρτου βιβλίου, την Πηνελόπη, να γίνεται το κεντρικό θέμα της επερχόμενης σεζόν της σειράς.

Κατά τη διάρκεια του φινάλε της 2ης σεζόν του «Brigerton», η Penelope άκουσε τον Colin, τον οποίο την ενδιαφέρει εδώ και χρόνια, να λέει ότι δεν θα την παντρευόταν ποτέ. Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας στην 3η σεζόν του «Bridgerton».

Να σημειωθεί ότι ο δημιουργός Chris Van Dusen παραιτήθηκε από showrunner μετά το πέρας της 2ης σεζόν, με τον Jess Brownell να αναλαμβάνει τον ρόλο αυτό. Ο προηγούμενος showrunner είπε στους RadioTimes τον Μάρτιο τα εξής:

«Το«Bridgerton» θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και νομίζω ότι έκανα αυτό που είχα σκοπό να κάνω.

Το γεγονός ότι αυτή η σειρά έχει γίνει η μεγαλύτερη αγγλόφωνη σειρά του Netflix είναι κάτι για το οποίο είμαι απίστευτα περήφανος και κάτι για το οποίο θα είμαι πάντα απίστευτα περήφανος. Αλλά στο τέλος της ημέρας, ξέρετε, ήρθε η ώρα να προχωρήσω και ελπίζω να δημιουργήσω ξανά αυτή τη μαγεία στο εγγύς μέλλον»

Ωστόσο, η αλλαγή στη σειρά των βιβλίων δε θα είναι η μόνη αλλαγή στην 3η σεζόν.

Καθώς, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης σεζόν του «Bridgerton» είναι η αλλαγή της ηθοποιού που υποδύεται η Francesca Bridgerton. Στις προηγούμενες σεζόν είχαμε δει την ηθοποιό Ruby Sokes στον ρόλο αυτό. Ωστόσο, καθώς η Sokes πήρε ένα ρόλο στο «Lockwood & Co.» του Netflix, αποχώρησε από το σόου της Shondaland και αντικαταστάθηκε από τη Hannah Dodd.


[There are no radio stations in the database]