Ολυμπιακός-Εφές: Ο Ερντογάν έδωσε συγχαρητήρια στον Αταμάν για την πρόκριση

20 Μαΐου 2022

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχάρη τον Εργκίν Αταμάν και τον πρόεδρο της Αναντολού Εφές, Τουντσάι Οζιλχάν για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό του Final 4

Η Εφές θα παίξει στον τελικό της EuroLeague για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε με τον πρόεδρο του κλαμπ, Τουντσάι Οζιλχάν και τον Εργκίν Αταμάν για να τους συγχαρεί για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Αυτό συνέβη λίγα λεπτά μετά από την λήξη του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε επίσημα από την κυβέρνηση της Τουρκίας. 

Νωρίτερα θυμίζουμε η εφημερίδα Fanatik  έγραψε «διπλό γλέντι για τους Τούρκους» την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. 

«Η Αναντολού Εφές έπαιξε σήμερα στο Final 4 της EuroLeague, τη μέρα που όλη η Τουρκία γιορτάζει τη 19η Μαϊου ως Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού. Ο εκπρόσωπός μας, Εργκίν Αταμάν κέρδισε τον Έλληνα γίγαντα Ολυμπιακό με 77-74 στον αγώνα που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Η Εφές πέρασε στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας στον τουρκικό λαό διπλό γλέντι στις 19 Μάη»!, αναφέρει το ρεπορτάζ.


[There are no radio stations in the database]