Θεσσαλονίκη: Η πνευμονική εμβολή πιθανότερο αίτιο θανάτου του 43χρονου που πέθανε στην καρέκλα του «Παπανικολάου»

20 Μαΐου 2022

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 1ης Απριλίου με τον άνδρα να καλεί ο ίδιος το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της οικογένειάς του, εξετάστηκε από τον γιατρό στις 23.30 το βράδυ ενώ η σορός του εντοπίστηκε 12 ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί της άλλης μέρας, όταν δηλαδή άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και σύμβουλο της οικογένειας Δημήτρη Γαλεντέρη «Η φλεβοθρόμβωση και η πνευμονική εμβολή είναι κάτι που διερευνάται και είναι η πιθανότερη, ωστόσο αναμένεται και η επαλήθευση για να είμαστε και εμείς σίγουροι».

Απαντήσεις στο ερώτημα γιατί πέθανε ο άνθρωπός τους σε μία καρέκλα στα επείγοντα του Νοσοκομείου Παπανικολάου, αναζητούν οι συγγενείς του 43χρονου στη Θεσσαλονίκη που πήγε με πόνο στο πόδι και κατέληξε μόνος του ενώ του είχαν δώσει εξιτήριο

 «Δεν του κάνανε καμία εξέταση, δεν του κάνανε ούτε το Covid που είναι το πρωτόκολλο. Δηλαδή απαράδεκτο αυτό το πράγμα», καταγγέλλουν οι συγγενείς του. «Στο νεκρό σώμα έκαναν τεστ και βγήκε θετικό» αναφέρουν.

Η νεκροψία – νεκροτομή διενεργήθηκε 8 ημέρες μετά τον θάνατο του, η οποία όπως λέει η αδελφή του εκλιπόντος, έδειξε πως τελικά δε νοσούσε με κορονοϊό. Η οικογένεια του 43χρονου αναμένει με αγωνία την ολοκλήρωση των τοξικολογικών και ιστοπαθολικών εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί εάν τελικά πρόκειται για ιατρικό λάθος ή παθολογικά αίτια.

Η επαλήθευση των αποτελεσμάτων θα «δείξουν» πώς ο 43χρονος που είχε πάρει εξιτήριο από τα επείγοντα νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη πέθανε μόνος του σε μία καρέκλα 


[There are no radio stations in the database]