Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανήλικων στην Αγία Παρασκευή – Τον τραυμάτισε με ψαλίδι

20 Μαΐου 2022

Οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου είχαν κλείσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους μέσω πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων

Ραντεβού μέσω  πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων είχαν δώσει δυο ανήλικοι, 14 και 15 χρονών, για να λύσουν τις διαφορές τους, το απόγευμα της Τετάρτης στην Αγία Παρασκευή. 

Το ραντεβού στην οδό Αγίου Ιωάννου, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, εξελίχθηκε… σε αιματηρή συμπλοκή, με τον έναν εκ των δυο μάλιστα, να βγάζει ένα ιατρικό ψαλίδι και να τραυματίζει ελαφρά τον συνομήλικό του.

Το επεισόδιο αντιλήφθηκαν περαστικοί και ενημέρωσαν την αστυνομία, οι άντρες της οποίας, όταν έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τους δυο ανήλικους και αναζήτησαν στους κάδους σκουπιδιών της περιοχής το ψαλίδι, έπειτα από την παραδοχή του δράστη πως επιχείρησε με τον τρόπο αυτό να το εξαφανίσει.

Οι δυο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, μαζί με τους γονείς τους, που αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μηνύσεις. Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για κατοχή όπλου σε βάρος του 15χρονου, ενώ λίγη ώρα αργότερα αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι.


[There are no radio stations in the database]