Το αστυνομικό δελτίο (18/5) με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

19 Μαΐου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

Δική Ελένης Τοπαλούδη – Εξελίξεις

Η δίκη για τη δολοφονία για τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίστηκε και σήμερα. Στις 20 Μαΐου την παραμονή της ονομαστικής της εορτής θα εκδοθεί η απόφαση του μικτού ορκωτού εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού το 2018, στη Ρόδο, βρίσκεται το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας. Μάλιστα η μητέρα της σε δήλωση της είχε ζητήσει τα ισόβια που επιβάλλονται στους κατηγορουμένους για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα να ισοδυναμούν με ισόβιο εγκλεισμό και να μην αποφυλακίζονται νωρίτερα οι καταδικασθέντες.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο κατηγορούμενοι κατά τις απολογίες τους στη δίκη έριχναν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον για το στυγερό έγκλημα. Στον πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία και 15ετη κάθειρξη έκαστος για το βιασμό.

Ένοχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ομόφωνα ένοχος για όλα τα αδικήματα που του αποδίδονται κρίθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου στου Καρολάιν Κράουτς.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς δηλαδή να του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής όπως ζητούσε, για κακοποίηση ζώου, αλλά και για τα άλλα δύο πλημμελήματα που αντιμετωπίζει τα οποία είναι η ψευδή καταγγελία και η ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολουθηση.

Κατόπιν της ανακοίνωσης επί της ενοχής του, η υπεράσπιση του ζήτησε να αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και του σύννομου βίου. Η εισαγγελέας ωστόσο ζήτησε τα ελαφρυντικά αυτά να μη χορηγηθούν στον κατηγορούμενο.
Κέλλυ

Αυτοκτονία 14χρονου – Το χρονικό και τα σενάρια
Σήμερα στις στις 11:00 έλαβε χώρα η κηδεία του 14χρονου Μάκη ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι ειπαν το ύστερο αντίο στον ανήλικο που έκοψε το νήμα της ζωής του σε τόσο νεαρή ηλικία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Πρόκειται για μία ανείπωτη θλίψη και στο χώρο του αθλητισμού καθώς ήταν ένα δυνατό παιδί που προετοιμαζόταν για τους αγώνες του Παγκρατίου, χωρίς να δείξει σημάδια για το τι θα επακολουθήσει.

Ο δεκατετράχρονος έβαλε τέλος στη ζωή του φτιάχνοντας με ζώνη μία θηλιά την οποία πέρασε στο λαιμό του και απαγχονίστηκε. Το παιδί εντόπισε η μητέρα του μέσα στο δωμάτιό του και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του διήρκησε 5-7 λεπτά.

Τώρα φως στην υπόθεση και στα αίτια της απόφασης του 14χρονου αναμένεται να ρίξει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα μετά από εντολή της εισαγγελίας πρωτοδικών με τη μορφή του κατεπείγοντος.


[There are no radio stations in the database]