Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας υπό βροχή: Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, δείτε χάρτες

19 Μαΐου 2022

LIVE η κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε δρόμους της Αθήνας, λόγω της πρωινής βροχόπτωσης.

Οι καταιγίδες που πλήττουν από αργά το βράδυ της Τετάρτης την Αττική έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο με μεγάλο μποτιλιάρισμα στους περισσότερους δρόμους.

Σημαντικές καθυστερήσεις  σημειώνονται αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη. 

Εικόνα της κίνησης τώρα επί της λεωφόρου Κηφισίας

kifisias-kinisitora

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Σε Αλεξάνδρας, Μεσογείων και Κατεχάκη  επίσης καταγράφεται αυξημένη κίνηση, ενώ καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί και στον Κηφισό  στο ύψος των ΚΤΕΛ. 

Αρκετά προβλήματα ανά τη χώρα λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού  με θυελλώδεις ανέμους καταιγίδες ισχυρές βροχοπτώσεις αλλά και χαλαζοπτώσεις τη νύχτα. Αποκαταστάθηκε νωρίτερα η κυκλοφορία των συρμών σε όλο το δίκτυο του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

Επίσης προβλήματα κυρίως σε ορισμένες πορθμειακές γραμμές, έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι, που πνέουν τοπικά στα πελάγη 8 και πρόσκαιρα στη θάλασσα των Κυθήρων έως 9 μποφόρ. Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελέστηκε νωρίτερα το πρωινό δρομολόγιο για Μαρμάρι ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Φανερωμένη Σαλαμίνας-Πάχη Μεγάρων και Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Κλειστή είναι και η γραμμή Ρίο-Αντίρριο.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει λάβει μόνο στην Αττική περισσότερες από 90 κλήσεις για κοπές δέντρων και πάνω από 25 για αφαίρεση αντικειμένων. Η κακοκαιρία θα εξασθενήσει σταδιακά τις επόμενες ώρες και θα μετατοπιστεί νοτιότερα σε Κυκλάδες και Κρήτη. Αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Τα έντονα φαινόμενα στην Αττική έπληξαν κυρίως Μαρούσι, Ηλιούπολη, Ίλιον, Μενίδι, Ραφήνα, Λυκόβρυση και Περιστέρι.

Ο χάρτης κυκλοφορίας της Τροχαίας 

kinisi-xartiskikloforias


[There are no radio stations in the database]