Εγκλημα στα Βίλια: Για 10.000 ευρώ τεμάχισε σε βαλίτσα την 38χρονη Κινέζα 

19 Μαΐου 2022

Την Κινέζα είχαν εντοπίσει το μεσημέρι της 29ης Δεκεμβρίου του 2020, κυνηγοί που περπατούσαν σε δύσβατη περιοχή πάνω από την Παλαιά Εθνική Οδό στα Βίλια. Το άψυχο σώμα της ήταν σε προχωρημένη σήψη, κρυμμένο μέσα σε μια βαλίτσα ανάμεσα σε θάμνους. Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, λίγες ημέρες αργότερα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την Lιn Qiu Yun, κινεζικής καταγωγής, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου του ίδιου έτους από την περιοχή του Μεταξουργείου.

Το ποσό των 10.000 ευρώ ήταν το κίνητρο δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας στα Βίλια, της οποίας το πτώμα βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσα στα Βίλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, η 38χρονη Qiu Yun Lin, δάνειζε σε άλλους Κινέζους χρήματα, παίκτες νόμιμου και παράνομου τζόγου. Δράστης της δολοφονίας είναι ένας συμπατριώτης της ο οποίος της χρωστούσε 10.000 ευρώ τα οποία είχε χάσει στο καζίνο. Μια ενεργοποίηση κινητού τηλεφώνου, οδήγησε τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον δράστη.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη χθες, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.


[There are no radio stations in the database]