Ήρθε ο καιρός να γνωρίσουμε την… Klavdia!

19 Μαΐου 2022

Μας πρωτό συστήνεται με το «Lonely Heart»

Η Klavdia είναι νέα – μόλις 19 ετών – ταλαντούχα, ιδιαίτερη και πολλά υποσχόμενη artist που κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο, με το «Lonely Heart»!

Έχει προλάβει, όμως, ήδη και έχει ξεδιπλώσει το μεγάλο ερμηνευτικό της ταλέντο. Πώς; Πού; Πότε;

  • Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από 3 χρόνια, παίρνοντας μέρος στο «The Voice», όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό με κάθε ερμηνεία της.
  • Μεταξύ άλλων έχει εμφανιστεί live δίπλα στον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο, καθώς και στο «Summer Nostos Festival» με τον Good Job Nicky – κάπου εκεί ήταν που μας άφησε άφωνους και είπαμε πως σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον…

Έτσι, η πρώτη της δουλειά ακούει στο όνομα «Lonely Heart» και είναι ένα ethnic pop dance κομμάτι, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική έγραψαν η δημιουργική ομάδα των Arcade, που έχει υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες και ο Παντελής Λουπασάκης (Pade) και τους στίχους οι Arcade.

Το «Lonely Heart» συνοδεύεται από ένα σαγηνευτικό και μοναδικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis. Και έπεται συνέχεια…

Δείτε εδώ το video clip:


[There are no radio stations in the database]