Αυτό είναι το πιο yummy πρωινό για σένα με βάση το ζώδιό σου

18 Μαΐου 2022

Από μικρή θυμάμαι να μου λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Τότε δεν καταλάβαινα γιατί μου το λένε αυτό, αλλά νομίζω ότι τώρα ξέρω! Το πρωινό χαρίζει στον ανθρώπινο οργανισμό την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να λειτουργήσει σωστά.

Μια παλιά ρήση λέει: «Το πρωί τρώγε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος». Αυτή η παροιμία μπορώ να σου πω ότι… κρύβει μια μεγάλη αλήθεια. Μπορεί το πρωινό να θεωρείται πολυτέλεια για πολλούς αλλά δεν πρέπει να παραλείπεται από κανέναν μας. Ειδικά στην παιδική και εφηβική ηλικία είναι απαραίτητο αφού βοηθάει στην καλύτερη μνήμη, την προσοχή και τη δημιουργικότητα.

Αυτό το πρωινό σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Έρχεσαι καθημερινά αντιμέτωπη με σχολικές υποχρεώσεις οι οποίες σε εξαντλούν αλλά τρώγοντας πρωινό βοηθάς τον οργανισμό σου να ανταπεξέλθει πολύ καλύτερα. Αν υπάρχουν εκείνες οι φορές, λοιπόν, που το αποφεύγεις γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι να φας για πρωινό τότε πάρε έμπνευση από το ζώδιό σου! Ε, ας παίξουμε και λίγο. Σήμερα θα δούμε ποιο είναι το ιδανικό πρωινό για σένα με βάση το ζώδιό σου.

Κριός: Τοστ με αβοκάντο

Είσαι η πρώτη που δοκιμάζει κάτι καινούργιο, οπότε ενώ οι φίλοι σου εξακολουθούν να λατρεύουν τη βρώμη για το πρωινό τους, εσύ έχεις ήδη πάει ένα βήμα παραπέρα και έχεις δοκιμάσει το… αβοκάντο! Οι Κριοί είναι γνωστοί για την έντονη δραστηριότητά τους, γι’ αυτό χρειάζεσαι ένα πρωινό που μπορεί να σε χορτάσει χωρίς να σε βαραίνει.

Ταύρος: Ομελέτα

Εάν πρόκειται να βγεις για brunch, τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξεις εκείνο το πρωινό που εμπεριέχει αβγά. Μια καλή ιδέα λοιπόν είναι η ομελέτα! Σε συνδυασμό με τι; Αυτό είναι δική σου απόφαση!

Δίδυμοι: Κουλούρι

Το να ξυπνάς νωρίς και να συναντάς μια φίλη σου για να πάτε μαζί στο σχολείο είναι ό,τι καλύτερο για σένα…ειδικά όταν συνδυάζεται με μια στάση στον αγαπημένο σου φούρνο για να πάρεις το καθιερωμένο σου κουλούρι.

Καρκίνος: Πλιγούρι βρώμης

Το πλιγούρι βρώμης ταιριάζει με την προσωπικότητά σου και δεν το αλλάζεις με τίποτα! Με τις κατάλληλες μίξεις, μπορεί να γίνει το καλύτερο, άκρως απολαυστικό πρωινό και να σου κρατήσει γευστικά το ενδιαφέρον. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με φράουλες και γάλα.

Λέων: Pancakes

Τα Sunday Fundays πρακτικά εφευρέθηκαν για εσένα! Είσαι η ψυχή της παρέας όπου και αν πας, γι’ αυτό στο πρωινό σου θες κάτι που θα σου δώσει μεν ενέργεια αλλά και που θα σου αρέσει γευστικά. Είσαι «φίλος» των pancakes λοιπόν, σε συνδυασμό με μέλι και κάποιες φορές τα απογεύματά σου, σου αρέσει να τους δίνεις μια πιο γλυκιά νότα και να τα συνδυάζεις με…σοκολάτα!

Παρθένος: Smoothie Bowl

Σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, είσαι εκείνο που προσέχει λίγο παραπάνω τη διατροφή του και απολαμβάνει να ξεκινάει τη μέρα του με ένα γεύμα πλούσιο σε βιταμίνες. Ποιο είναι αυτό; Ένα smoothie bowl. 

ΖΥΓΟΣ: Αυγά και μπέικον

Επιδιώκεις την ισορροπία, επομένως το να έχεις ένα γεύμα γεμάτο πρωτεΐνη που να ικανοποιεί όμως την επιθυμία σου για κάτι αλμυρό είναι το κλειδί. Αυτό μεταφράζεται σε αυγά με μπέικον.

Σκορπιός: Μπισκότα κανέλας

Σου αρέσουν λίγο παραπάνω οι έντονες γεύσεις, οπότε ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ένα μπισκοτάκι κανέλας τους αρκεί, εσύ θέλεις τουλάχιστον πέντε για να καταλάβεις τη γεύση της κανέλας. Συνδύασέ τα τουλάχιστον, με έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι!

Τοξότης: Βάφλες

Οι βάφλες μπορεί να σου ακούγονται αδιάφορες, αλλά αυτό είναι μέχρι να ξεκινήσεις τη διαδικασία της επικάλυψης! Μπορείς να δοκιμάσεις να τις συνδυάσεις με φρούτα του δάσους, με μέλι και κανέλα, με σοκολάτα και με οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς.

Αιγόκερως: Γάλα με δημητριακά

Είσαι φίλος των παραδόσεων και δεν αλλάζεις το καθημερινό, πρωινό ποτήρι γάλακτος σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου δημητριακά που έχεις συνηθίσει να πίνεις από μικρή!

Υδροχόος: Συνδυασμός φρούτων

Νιώθεις καλά γνωρίζοντας ότι αυτό που τρως είναι σύμφωνο με την υγιεινή διατροφή. Ειδικά όταν πρόκειται για το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Ιχθύες: Ντόνατς

Είσαι ένα ζώδιο γεμάτο δημιουργικότητα, που του αρέσει να βλέπει το καλό σε όλα, οπότε ενώ άλλοι μπορεί να αρνούνται τα ντόνατς (οι κενές θερμίδες! Η ζάχαρη!), εσύ μπορείς να εκτιμήσεις τις απροσδόκητες γεύσεις και τα γαρνιρίσματα αυτής της γλυκιάς πανδαισίας!  


[There are no radio stations in the database]