Ένοπλοι αλλοδαποί διακινούσαν κάνναβη στην Φθιώτιδα

18 Μαΐου 2022

Στο σπίτι τους βρέθηκαν ναρκωτικά, ένα όπλο και ένας φορητός ασύρματος με τον οποίο παρακολουθούσαν τις συχνότητες της Αστυνομίας

Στους δρόμους μιας περιοχής της Φθιώτιδας εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί στο πλαίσιο επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας, μετά από πληροφορίες ότι εμπλέκονται στην διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στο σπίτι όπου κατοικούν για να ακολουθήσει έρευνα.

Στα δωμάτια του σπιτιού βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 325 γραμμαρίων, των 8mm ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια στον γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 19 εκατοστών, 78 κυνηγετικά φυσίγγια, 11 συσκευασίες με σπόρους κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με δυνατότητα ζύγισης ως πέντε κιλά.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένας φορητός ασύρματος με τον οποίο οι αλλοδαποί παρακολουθούσαν τις συχνότητες της Αστυνομίας, καθώς και μετρητά ύψους 4.610 ευρώ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο ένας κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


[There are no radio stations in the database]