Balletcore: To ballerina style είναι η νέα τάση που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου

16 Μαΐου 2022

Είτε πρόκειται για μια τάση μόδας που κυριαρχεί στο TikTok, είτε για ένα συγκεκριμένο style που βλέπουμε παντού στο Instagram, η αισθητική των social αλλάζει συνεχώς. Ανά διαστήματα, αναλύουμε τις εμφανίσεις που έχεις αρχίσει να βλέπεις πολύ στα social media και που σου έχει περάσει από το μυαλό έστω και μια φορά να δοκιμάσεις! Επόμενο; Το Balletcore!

Οι μπαλαρίνες αποτελούν αντικείμενο γοητείας για αιώνες, ήδη από το 1800 με τους ιμπρεσιονιστικούς πίνακες του Edgar Degas, μέχρι το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ του 2010, «Black Swan» του Darren Aronofsky.

Το Balletcore style είναι η νέα τάση που θα λατρέψεις!

Τώρα, χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μπαλέτο έχει έναν νέο τρόπο να διαπεράσει τη ζωή μας…με την αισθητική του balletcore. Συγκεντρώνοντας περισσότερες από 9,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, το #balletcore είναι το fresh στυλ που κατακλύζει το διαδίκτυο. Ακόμη και η Barbie Ferreira του Euphoria δηλώνει θαυμάστρια.

Από τούλινες φούστες και διάφανα καλσόν μέχρι μπαλαρίνες, πουλόβερ, ζακέτες και φιόγκους για τα μαλλιά, το balletcore εξελίσσεται σε νέο trend. Εκτός του ότι σου δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσεις το παιδικό σου όνειρo να γίνεις για λίγο μπαλαρίνα, το balletcore σε βοηθά να εξερευνήσεις μια διαφορετική και ακόμη πιο girly πλευρά του εαυτού σου.

Η girly πλευρά σου θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο με το Balletcore στυλ

Για τη Chazlyn Yvonne (@chazlyn.yvonne), μια 20χρονη blogger και φοιτήτρια κολεγίου, η αισθητική balletcore ήταν ένας τρόπος να συνδυάσει την αγάπη της για τη μόδα με το πάθος της για το μπαλέτο. Xόρευε για 12 χρόνια, ξεκινώντας από τα 2 της και έκανε τη μετάβαση στις pointe στην εφηβεία της. Η ίδια είχε πει: «Μερικοί άνθρωποι μπορεί να υποστηρίξουν ότι η αισθητική δεν βασίζεται 100% στα ρούχα ενός πραγματικού χορευτή. Ωστόσο, ο στόχος του balletcore είναι απλώς να διασκεδάσουμε με την εκδοχή του μπαλέτου που βλέπουμε από μια εξωτερική οπτική».

Στην περίπτωση της Yvonne, αυτό σημαίνει ότι προσθέτει αξεσουάρ, όπως καλσόν και κορδέλες, από την κανονική της γκαρνταρόμπα, καθώς και βασικά είδη μπαλέτου, όπως τούλινες φούστες και σατέν φορέματα.


[There are no radio stations in the database]