Eurovision: Η Σερβία μιλάει για.. τα μαλλιά της Μέγκαν Μαρκλ και το κοινό απορεί – «Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο»

13 Μαΐου 2022

Εντυπώσεις έχουν προκαλέσει οι «περίεργοι» στίχοι του τραγουδιού «In Corpore Sano», το οποίο θα ερμηνεύσει η Konsktrakta στη φετινή Eurovision για να εκπροσωπήσει τη Σερβία.

Η τραγουδίστρια που έχει γίνει viral από τη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision, θα διαγωνιστεί στην 24η θέση του μεγάλου τελικού, το Σάββατο 14 Μαΐου.

Το τραγούδι που έχει επιλέξει κάθε άλλο, παρά συνηθισμένο θα μπορούσε να το πει κανείς.

«Αναρωτιέμαι ποιο είναι το μυστικό πίσω από τα υγιή μαλλιά της Μέγκαν Μαρκλ», ρωτάει στην αρχή του τραγουδιού η Konsktrakta, για να απαντήσει στον επόμενο κιόλας στίχο: «Νομίζω πως φταίει η βαθιά ενυδάτωση».

«Λένε ότι το δέρμα και τα μαλλιά του καθενός, δείχνουν τα πάντα ξεκάθαρα. Για παράδειγμα, οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια, μπορεί να δείχνουν προβλήματα στο συκώτι», συνεχίζει και οι στίχοι παραπέμπουν περισσότερο σε ιατρικό εγχειρίδιο, παρά σε τραγούδι, που εκπροσωπεί κάποια χώρα στη Eurovision.

Το κοινό φαίνεται πως ναι μεν έχει «αγκαλιάσει» τον ρυθμό του τραγουδιού, όμως δεν δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό για τους στίχους. Δεν είναι λίγα τα tweets που αναφέρουν: «Είναι το πιο περίεργο τραγούδι που έχω ακούσει στη Eurovision» ή «Μέγκαν Μαρκλ; Το ακούω πραγματικά αυτό ή φταίει η έλλειψη ύπνου;».

Σε δήλωσή της η τραγουδίστρια φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως κι η ίδια καταλαβαίνει ότι είναι «ένα περίεργο τραγούδι», όμως παρόλα αυτά, το θεωρεί «παράξενα καλό».




[There are no radio stations in the database]