Ολυμπιακός: Αναζητά παίκτες – προσωπικότητες για κέντρο και επίθεση

13 Μαΐου 2022

Οι Πρωταθλητές μπορεί να ετοιμάζονται για τη φιέστα του 47ου πρωταθλήματός τους το βράδυ του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, όμως ήδη έχουν σηκώσει μανίκια για τη νέα σεζόν. Αυτό το έχουν ήδη κάνει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτάζοντας για την ενίσχυση της ομάδας σε κομβικές θέσεις, όπως άκρα άμυνας, κέντρο, εξτρέμ και επίθεση.

Αυτό που εκτός των άλλων ψάχνει ως έξτρα στοιχείο ο Ολυμπιακός είναι η ισχυρή προσωπικότητα. Παίκτες δηλαδή με τέτοιο προφίλ. Δηλαδή για παράδειγμα έναν χαφ που να μπορεί να σηκώσει το βάρος των απαιτήσεων, την πίεση και να καθοδηγήσει ανάλογα τον Ολυμπιακό ή παίκτες για την επίθεση όπως ο Ελ Αραμπί στην πολύ καλή του χρονιά. Έναν ποδοσφαιριστή που έχει ένα προφίλ του πάθους και της αποφασιστικότητας για νίκες και να είναι ικανός να συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του ανάλογα. Άλλωστε άπαντες θυμόμαστε πως στα πολύ καλά του πχ ο Μαντί Καμαρά ήταν ένας χαφ πολύ υψηλού επιπέδου (άλλο που η φετινή του σεζόν είναι κάκιστη).

Εξάλλου σε σχέση με το ρόστερ ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά είπε για το ρόστερ σε ερώτηση πως εάν μπορεί να φύγουν 20 παίκτες: «Τι θα πει να τους αφήσουμε να φύγουν; Έχουν χρηματιστηριακή αξία, αξίζουν κάποια εκατ. ευρώ. Κάποιοι θα πουληθούν. Έχουμε ήδη προτάσεις για παίκτες μας. Όποιος έρχεται στον Ολυμπιακό παίρνει αμέσως αξία.

Η αξία του μόνο αυξάνεται, δεν τη ρίχνει. Κάποιοι θα πουληθούν, άλλοι θα αποκτηθούν. Θα φτιάξουμε δυνατό ρόστερ για να μπούμε στους ομίλους, εκεί που ανήκουμε. Δεν είμαστε καμιά ομαδούλα να πούμε σε κάποιον πάρε το δελτίο σου και φύγε. Η μεγάλη δύναμη του κ. Μαρινάκη είναι ότι συνθέτει και φτιάχνει πράγματα.

Να έρθει ο κόσμος το Σάββατο για να δει αυτό που οι άλλοι μόνο ονειρεύονται. Τέσσερα χρόνια τώρα σκοτωνόμαστε απέναντι σε όλους με τερατώδεις αποφάσεις Ομοσπονδιών. Πάμε κόντρα σε όλους, κόντρα σε ένα ολόκληρο σύστημα. Ο Ολυμπιακός τους έχει διαλύσει όλους. Παίρνει το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς. Δηλαδή αν ήμασταν καλοί, που λένε, με πόσους βαθμούς θα έπρεπε να το έχουμε πάρει; Με 60-70 βαθμούς διαφορά; Με πόσους για να είμαστε ευχαριστημένοι; Η ομάδα έχει υπερβεί τα ανθρώπινα όρια. Ξέρω τι θα πει να παίζει κάποιος 50 σερί ματς».

Σε σχέση με τα όσα επισήμανε ο Καραπαπάς προφανώς και δεν γίνεται να φύγει ένας τέτοιος αριθμός παικτών (20). Όμως από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ψάχνεται τουλάχιστον για επτά νέες προσθήκες ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν και θα φύγουν δεν θα είναι και τόσο μικρός.

Πηγή: www.gazzetta.gr


[There are no radio stations in the database]