«Αλήτισσα»: STAN και Light κυκλοφορούν μία ανατρεπτική συνεργασία

12 Μαΐου 2022

Ο STAN και ο Light, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία, ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την ανατρεπτική συνεργασία «Αλήτισσα».

Ο STAN Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, δεν φοβάται να πειραματιστεί, να παντρέψει επιτυχημένα διαφορετικά μουσικά είδη μεταξύ τους, να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να δίνει πάντα κάτι διαφορετικό στο κοινό του.

Ο Light, ο super επιτυχημένος και πάντα πρωτοπόρος artist της ελληνικής rap/trap σκηνής, βάζει τη δική του ξεχωριστή πινελιά σε ένα hit – έκπληξη.

Το «Αλήτισσα» είναι η πιο hot καλοκαιρινή μουσική πρόταση και κεντρίζει το ενδιαφέρον από το πρώτο άκουσμα, συνδυάζοντας ethnic, pop, λαϊκά και trap στοιχεία.

Οι στίχοι ανήκουν στον STAN και στον Light και τη μουσική υπογράφουν ο Skive και ο STAN.

Μάλιστα, το τραγούδι έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, μέσα από ένα σύντομο βίντεο από το στούντιο ηχογράφησης που δημοσίευσαν ο STAN και ο Light στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους που ανυπομονούσαν να ακούσουν το τραγούδι.

Το Σάββατο 14 Μαΐου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο YouTube το music video του τραγουδιού, το οποίο σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Σελέκος.

Το «Αλήτισσα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records, την Icon Music Records και την Capital Music.

Δείτε το teaser από το music video:


[There are no radio stations in the database]