Οι αστέρες των παιδικών μας χρόνων κλείνουν τα 30

10 Μαΐου 2022

Το Disney Chanel, ο μεγαλύτερος κυνηγός ταλέντων στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ανέδειξε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας αλλά και του κινηματογράφου μέχρι σήμερα. Μεγάλωσαν μαζί μας και μπροστά στις οθόνες μας, παρακολουθήσαμε τις καλές αλλά και τις άσχημες στιγμές τους στο δρόμο που διάνυσαν για την επιτυχία. Μπορεί να μοιάζει σαν χθες, μα φέτος αυτοί οι αστέρες μπαίνουν στην 3η δεκαετία της ζωής τους.

Miley Cyrus(23 Νοεμβρίου 1992)

Ξεσπαθώνει η Μάιλι Σάιρους: Ποτέ δεν απάτησα τον Λίαμ | in.gr

«Η Χάνα Μοντάνα δεν ήταν απλά ένας χαρακτήρας, ήταν η ζωή μου», δήλωσε η Μάιλι Σάιρους στο Rolling Stone, για ρόλο της στην ομώνυμη σειρά του Disney Chanel. Η Μάιλι, που ήταν 13 χρονών στο ξεκίνημα της Χάνα Μοντάνα, μεγαλώνοντας μπροστά στις κάμερες βίωσε μια κρίση ταυτότητας. Από την αλλαγή των μαλλιών της, του στυλ της και της μουσικής της, μέχρι τις επιτυχίες της, τα σκάνδαλα, το γάμο αλλά και το διαζύγιο της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι εξελίχθηκε από παιδί σταρ σε μουσικό είδωλο πριν καν κλείσει τα 30.

Selena Gomez (22 Ιουλίου 1992)

Μαθήματα ζωής από τη Σελένα Γκόμεζ | Vita.gr

Η Σελένα Γκόμεζ ήταν μόλις 4 ετών όταν ξεκίνησε την καριέρα της στην παιδική σειρά «ο Μπάρνι και οι Φίλοι του», ενώ στην εφηβεία της την είδαμε να ενσαρκώνει το ρόλο της Άλεξ Ρούσο στη σειρά του Disney «Οι Μάγοι του Γουέβερλι». Από μικρή ηλικία η καριέρα της Σελένα φαινόταν πολλά υποσχόμενη, όχι μόνο στην ηθοποιία αλλά στη μουσική και την παραγωγή. Ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες, την ασθένεια της και τη μεταμόσχευση νεφρού, τον πρώτο της μεγάλο έρωτα Τζάστιν Μπίμπερ να παντρεύεται μια άλλη μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Σελένα είναι αδιαμφισβήτητα μια από της πιο πετυχημένες γυναίκες της γενιάς της. Οι δίσκοι, οι ρόλοι, τα πρότζεκτ, η Rare Beauty και ότι άλλο αγγίζει η Σελένα Γκόμεζ γίνεται γρήγορα χρυσός.

Demi Lovato (20 Αυγούστου 1992)

Η φωτογραφία της Ντέμι Λοβατο με το πριν και το μετά της διατροφικής διαταραχής έγινε viral | BOVARY

H Ντέμι Λοβάτο, μαζί με τη Σελένα Γκόμεζ, έκανε τα πρώτα της βήματα το 2002 στη σειρά «Ο Μπάρνι και οι Φίλοι του», μέχρι που η Disney της έδωσε το ρόλο της Μίτσι Τόρες, στην τηλεοπτική μουσική ταινία Camp Rock το 2007. Ως έφηβη, την περίοδο που εργαζόταν για το Disney Chanel, η Ντέμι βιάστηκε από γνωστό της πρόσωπο, ανέπτυξε διατροφική διαταραχή, ενώ το 2018 παραλίγο να χάσει τη ζωή της από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Παρά τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο της, η Ντέμι έκανε το μουσικό ντεμπούτο της «This Is Me» με τον Τζο Τζόνας και η καριέρα της απογειώθηκε. To 2021, ανακοίνωσε δημόσια ότι αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary (μη-δυαδικό φύλο) και χρησιμοποιεί τα pronouns (αντωνυμίες) they/them/she/her.

Dylan Thomas Sprouse &Cole Mitchell Sprouse (4 Αυγούστου 1992)

Τι απέγινε το αγοράκι που έπαιξε τον Μπεν, τον γιο του Ρος στα "Φιλαράκια"; Στην πραγματικότητα επρόκειτο για δίδυμα, που αποφάσισαν να παρατήσουν μια λαμπρή και επικερδή καριέρα στο Χόλιγουντ, βάζοντας νέους

Γνωρίσαμε το δίδυμο της επιτυχίας Κόουλ και Ντίλαν Σπράους μέσα από τη σειρά της Disney Ζακ και Κόντι το 2008, όμως ξεκίνησαν την καριέρα τους όταν ήταν 8 μηνών! Ο Κόουλ, γεννημένος 15 λεπτά μετά τον Ντίλαν, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ως Μπεν, ο γιος του Ρος στα Φιλαράκια, ενώ σήμερα είναι περισσότερο γνωστός για το ρόλο του Τζάγκχεντ Τζόουνς στο εφηβικό δράμα Riverdale, κι ας είναι στην πραγματικότητα 30. Ο Ντίλαν με τη σειρά του, παίζει σε διάφορες ταινίες και πρόσφατα πρωταγωνίστησε ως Τρέβορ στη δεύτερη ταινία της τριλογίας After. Στην προσωπική τους ζωή, ο Ντίλαν είναι σε σχέση με το μοντέλο της Victoria Secret Μπάρμπαρα Πάλβιν από το 2018, με την οποία συγκατοικεί στο σπίτι τους στο Λος Άτζελες. Ο Κόουλ, ακλουθώντας τα βήματα του αδερφού του, πρόσφατα ξεπέρασε το χωρισμό του από τη συμπρωταγωνίστρια του Λίλι Ράινχαρτ με ένα 22χρονο μοντέλο από τον Καναδά, όπου γίνονται και τα γυρίσματα του Riverdale.

Nick Jonas (16 Σεπτεμβρίου 1992)

Ο Νικ Τζόνας πήρε τον τίτλο του πιο κομψού άνδρα για το 2018 | Vita.gr

Ο Νικ Τζόνας, ο μικρότερος από τους Τζόνας Μπράδερς, άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του σε ηλικία 7 ετών, στο μουσικό γκρουπ με τους μεγαλύτερους αδερφούς του Τζο και Κέβιν. Οι Τζόνας Μπράδερς γρήγορα κατάφεραν να έχουν τη δική τους σειρά και να κάνουν την εμφάνιση τους στο Camp Rock μαζί με τ@ Ντέμι Λοβάτο. Μέχρι το 2013 που το γκρουπ ανακοίνωσε επίσημη διάλυση, ο Νικ είχε κερδίσει τον τίτλο του καρδιοκατακτητή της Disney, αφού μπλέχτηκε σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τη Μάιλι Σάιρους και τη Σελένα Γκόμεζ. Η σόλο καριέρα και η εργένικη ζωή του Νικ κράτησε περίπου 6 χρόνια πριν επανενωθεί η μπάντα το 2019. Το 2018, ένα μήνα αφότου γνώρισε τη σταρ του Quantico Πριγιάνκα Τσόπρα, της έκανε πρόταση γάμου στην Κρήτη, μια μέρα μετά τα γενέθλια της. Ο εντυπωσιακός γάμος του Νικ και της Πριγιάνκα το 2018 κράτησε 3 ολόκληρες μέρες, όμως το 2022 εκτός από τα 30στα γενέθλια του Νικ, τους έφερε και μια κόρη


[There are no radio stations in the database]