Βόλος: Στις 24 Μαΐου η δίκη για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή που παρασύρθηκε από ΙΧ

10 Μαΐου 2022

Για τις 24 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη της ανθρωποκτονίας από αμέλεια του 50χρονου ποδηλάτη- λογιστή του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η Δήμητρα», πατέρα τριών παιδιών, που έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό αυτοκινήτου στις 8 Μαΐου 2021.

Ο άτυχος 50χρονος είχε βγει για την πρωινή βόλτα με το ποδήλατό του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον παράδρομο εξόδου από τον οδικό κόμβο του δρόμου Βόλου-Λάρισας προς τον Περιφερειακό του Βόλου. Ο οδηγός του επιβατικού, που παρέσυρε τον ποδηλάτη, τον οποίο έσερνε επί 20-30 μέτρα τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε, για να εντοπιστεί και να συλληφθεί μισή ώρα αργότερα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 54χροονος οδηγός συνελήφθη έξω από συνεργείο αυτοκινήτων και όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί δήλωσε ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τον ποδηλάτη.

Χθες ήταν προγραμματισμένη η δίκη του 54χρονου οδηγού, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει ποινική διαπραγμάτευση και η δίκη ορίστηκε για τις 24 Μαΐου.


[There are no radio stations in the database]