Fashion inspo: 12 στυλάτα σύνολα για να φορέσεις τον Μάιο και να φέρεις το καλοκαίρι πιο κοντά

9 Μαΐου 2022

Υποδεχθήκαμε πριν από λίγες ημέρες τον Μάιο, τον μήνα που ξεκινά δειλά-δειλά να μας βάζει σε summer mood (το καλοκαίρι είναι μόλις έναν μήνα μακριά). Μπορείς να αρχίσεις, λοιπόν, να σκέφτεσαι ότι σε έναν μήνα θα τελειώσουν τα σχολεία και θα μπορείς να απολαμβάνεις ξέγνοιαστα τις βόλτες με τις φίλες σου χωρίς να έχεις το άγχος του σχολείου (μελέτη, φροντιστήρια κ.λπ.), αλλά μπορείς από τώρα να βάλεις summer vibes στο καθημερινό και πιο βραδινό σου ντύσιμο. Γιατί όχι;

Ο Μάιος θέλει summer vibes στο ντύσιμο

Αφού το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά, νομίζω έφτασε η ώρα που περιμένουμε κάθε χρόνο… Να δούμε ανοιξιάτικα μεν συνολάκια αλλά που θα μας δώσουν summer vibes και θα μας βάλουν αμέσως σε καλοκαιρινό mood. Συνέχισε το scroll για να δεις τα 12 πιο trendy σύνολα που θα σε βάλουν σε καλοκαιρινή διάθεση ASAP.  

Άσε τα μακρυμάνικα στην άκρη

Η άνοιξη ήρθε και… καιρός να ξεχάσεις τα μακρυμάνικα και το στυλ του χειμώνα! Θα συνεχίσει να μας αρέσει το πιο casual style, αλλά δε σου κρύβω οτι είμαι πολύ φίλη του romantic και του floral για την καλοκαιρινή σεζόν… Α και του satin.

Σκέψου απλά σε μια βραδινή σου έξοδο, να επιλέξεις να βάλεις ένα απλό, αέρινο, άκρως ρομαντικό φόρέμα. Ας το φανταστούμε λίγο! Περπατάς με τις φίλες σου και το απαλό αεράκι, που συνήθως υπάρχει στη βραδινή, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, δίνει μια διακριτική κίνηση στο φόρεμα σου (princess vibes! Ναι, τα ρομαντικά φορέματα τα έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με πριγκίπισσες και παραμύθια). 

Αρκετά είπαμε όμως! Τρέξε στην gallery να δεις τα 12 πιο trendy συνολάκια που έχω συγκεντρώσει για εσένα και τα οποία είναι ιδανικά για τον Μάιο. Τα έχω λατρέψει!

Floral φόρεμα για πάντα!

Το color blocking είναι η αγαπημένη μας τάση. Συνδύασε pastel αποχρώσεις και θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Το casual style είπαμε οτι δε θα φύγει ποτέ από το προσκήνιο. Το jean, σε συνδυασμό με ένα top ή με t-shirt, είναι in fashion και εύκολη λύση όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις!

Κι άλλο χρώμα παρακαλώ! Ένα χρωματιστό, oversized σακάκι είναι ο,τι πρέπει για τις εξόδους σου.

Συνεχίζουμε το casual style! Χρωματιστό παντελόνι σε συνδυασμό με ένα απλό T-shirt.

Το συγκεκριμένο floral φόρεμα μού φέρνει vibes της Aurora ή αλλιώς της πολυαγαπημένης μου πριγκίπισσας, της «Ωραίας Κοιμωμένης»! Εσένα;

Το απόλυτο outfit αν θες να δείξεις από χιλιόμετρα μακριά, το πόσο χαρούμενη είσαι που πλησιάζει καλοκαίρι, είναι ο συνδυασμός δύο χρωμάτων. Μην το φοβάσαι καθόλου και τόλμησέ το!

Το satin σαν επιλογή μού αρέσει παντού (σε φόρεμα, σε top, σε σετ σακάκι με παντελόνι, σε πουκάμισο). Ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσεις, μπορείς να κάνεις την απόλυτη, εντυπωσιακή εμφάνιση. Just a reminder: Το satin, δε χρειάζεται υπερβολές στο υπόλοιπο σύνολο π.χ. μακιγιάζ!

Φυσικά, και δε μπορούν να λείπουν τα σορτς σαν επιλογή. Νομίζω οτι αυτό το outfit τα «λέει» όλα!

Το άσπρο πουκάμισο είναι το must have item μιας γκαρνταρόμπας και μπορείς να το συνδυάσεις με τα ΠΑΝΤΑ! Σε συνδυασμό με ένα χρωματιστό σορτς ή και φούστα, είναι έτσι απλά ό,τι καλύτερο.

Total white και μας αρέσει πολύ σαν ιδέα για την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή σεζόν!

One color matching! Διάλεξε ένα χρώμα και συνδύασέ το πάνω- κάτω.


[There are no radio stations in the database]