Μονεμβασιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους

9 Μαΐου 2022

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (7/5), όταν ένας 52χρονος παρέσυρε με το όχημα του και σκότωσε δύο ηλικιωμένους. 

Το όχημα κινούνταν στον δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, όταν, γύρω στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο οδηγός, επίσης 77 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο, κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Μολάων. Παράλληλα, ο οδηγός του οχήματος, που έχει συλληφθεί, στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας. 

To περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός, αφού παρέσυρε με το όχημά του τη μηχανή επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε ξανά τον έναν από τους δύο τραυματισμένους άνδρες, «αποτελειώνοντάς» τον. Μάλιστα ακόμη και η σύλληψη του ήταν επεισοδιακή καθώς αρνούνταν να υπακούσει στις υποδείξεις των αστυνομικών με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον εμβολίσουν με το περιπολικό προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες. 

Ο 52χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση ενώ η αστυνομία έχει παραγγείλει τοξικολογικη έρευνα ώστε να φανεί εάν ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ουσιών.


[There are no radio stations in the database]