Κρήτη: Αστυνομικός ξυλοκοπούσε την κοπέλα του σε δρόμο – Πλακώθηκε και με συναδέλφους του

9 Μαΐου 2022

Οι φωνές μιας κοπέλας που ξυλοκοπούνταν από τον σύντροφό της ξεσήκωσαν στο «πόδι» τις Πατέλες στην Κρήτη, με αποτέλεσμα περίοικοι να καλέσουν την Αστυνομία, χθες τα ξημερώματα, προκειμένου να γλιτώσει την κοπέλα από τη μανία του συντρόφου της.

Περίπου στις 6 χθες το πρωί, περιπολικό της Άμεσης Δράσης έσπευσε σε δρόμο των Πατελών, για να επέμβει σε άγιο καυγά μεταξύ ζευγαριού που εξελισσόταν σε δημόσια θέα, εντός και εκτός αυτοκινήτου.

Οι κάτοικοι της περιοχής που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ο 35χρονος άνδρας χτυπούσε την κοπέλα του, περίπου 30 ετών, με το επεισόδιο να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Το περιπολικό έσπευσε και τότε οι αστυνομικοί αντίκρισαν μπροστά στα μάτια τους, τον άνδρα να τραβάει από το αυτοκίνητο την κοπέλα και να τη χτυπάει. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 35χρονο και ζήτησαν τα στοιχεία του, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας επέμενε να αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο για την ταυτότητά του. Μάλιστα η συμπεριφορά του περιγράφεται ως αντιδραστική, ενώ φαινόταν να έχει καταναλώσει αλκοόλ. Η επίμονη άρνηση του άνδρα αλλά και η εριστική στάση του είχε ως αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με τον αστυνομικό που διενεργούσε τον έλεγχο, ενώ χρειάστηκε μετά από ώρα να μιλήσει η σύντροφός του, η οποία – προς μεγάλη έκπληξη των αστυνομικών – τους ενημέρωσε ότι ήταν … συνάδελφός τους!

Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του αφορά σε ενδοοικογενειακή βία, καθώς και απειλή, εξύβριση, αντίστασης και απείθεια κατά των αστυνομικών.

Πηγή: cretalive


[There are no radio stations in the database]