EuroLeague: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 53.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό για την πρόωρη είσοδο των οπαδών

6 Μαΐου 2022

Το ντελίριο χαράς και ενθουσιασμού για τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι θα φέρει… κοντράστ στις εξέδρες του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του πρώτου εντός αγώνα για τη σεζόν 2022-23.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για το «ντου» των φίλων της ομάδας προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» ενώ θα κληθεί να πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο ύψους 53.000 ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμα συνολικού ύψους 53.001 € για περιστατικά που προκλήθηκαν από του φιλάθλους και τα οποία διατάραξαν σοβαρά την εξέλιξη του αγώνα. Για τη μη λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων, τη χρήση λέιζερ και την εισβολή στον χώρο του γηπέδου με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα με την Μονακό σύμφωνα με τα άρθρα 29.1.ζ), 29.1.η), 29.2.στ) και 29.2.i) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Euroleague, αντίστοιχα» ανέφερε η ανακοίνωση.

Πηγή:www.gazzetta.gr


[There are no radio stations in the database]