Τροχαίο στην παραλιακή: Λεωφορείο έπεσε στις κολώνες του Τραμ

6 Μαΐου 2022

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Άλιμο με 5 ελαφρώς τραυματισμένους επιβάτες να διακομίζονται στο Τζάνειο. Όλα συνέβησαν όταν ένα λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας έχασε τον έλεγχο και, για αδιευκρίνιστους λόγους, έπεσε στις κολώνες του Τραμ, στο ύψος του Αλίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους επιβάτες. Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα του ατυχήματος από το σημείο δεν περνούσε κάποιος συρμός του Τραμ. Στο σημείο δεν υπάρχει κανένα ίχνος φρεναρίσματος και από την πρόσκρουση το λεωφορείο βρίσκεται ακινητοποιημένο πάνω στις γραμμές.

«Τα πάτησα, αλλά δεν λειτούργησαν» τόνισε ο οδηγός για τα φρένα του λεωφορείου στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν τα αίτημα του ατυχήματος.

Η ΣΤΑΣΥ Ενημέρωσε με ανακοίνωσή της το επιβατικό κοινό, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ διεξάγεται στα τμήματα Αγ. Τριάδα – Μπάτης, Ασκληπιείο Βούλας – Ζέφυρος και Σύνταγμα – Μουσών, λόγω σύγκρουσης λεωφορείου με στύλο εναέριας γραμμής Τραμ στο ύψος της ΕΔΕΜ.


[There are no radio stations in the database]