Glossy makeup look: Η τάση που θα δώσει τόση λάμψη όση χρειάζεσαι στο μακιγιάζ σου

5 Μαΐου 2022

Μια νεανική επιδερμίδα το μόνο που χρειάζεται σαν καθημερινό μακιγιάζ είναι το glossy makeup look! Είναι το είδος του μακιγιάζ, που κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει και προσφέρει μια αίσθηση καθαρότητας στο πρόσωπο.

Οι τάσεις του μακιγιάζ έρχονται και παρέρχονται, αλλά η λαμπερή, δροσερή επιδερμίδα έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου ως μια από τις πιο περιζήτητες τάσεις που πρέπει να επιλέγεις σαν ένα daily makeup.

Το μακιγιάζ που θα κάνεις ξανά και ξανά

Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σου, υπάρχουν μερικά μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις για να επιτύχεις το viral makeup look του TikTok αλλά και πολλών αγαπημένων μας celebrities (βλέπε Bella Hadid).

Το φυσικό μακιγιάζ που κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο υγιής και φωτεινή είναι το μακιγιάζ που θα γίνει η νούμερο ένα επιλογή σου για τις πρωινές σου εξόδους και όχι μόνο, από εδώ και στο εξής. Το αποτέλεσμα; Θα το λατρέψεις! Πάμε να δούμε πώς θα επιτύχεις το απόλυτο glossy makeup look σε μόλις λίγα βήματα.

@daniellemarcan

no makeup makeup. should I post part 2? Ib @xolizahbeauty #makeup #beauty #makeuproutine

♬ original sound – xolizahbeauty

Επέλεξε κρεμώδη προϊόντα  

Τα κρεμώδη και υγρά προϊόντα είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για να επιτύχεις το glossy μακιγιάζ (creamy ρουζ, υγρά foundation και highlighters). Έχουν την ικανότητα να αναμειγνύονται πολύ καλύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τα τις πούδρες και έτσι το αποτέλεσμα φαίνεται πιο φυσικό, υγιές και λαμπερό, κάτι που θέλουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δώσε χρώμα και σχήμα στο πρόσωπό σου

Μετά την εφαρμογή του foundation συνέχισε με το bronzer. Κατά την εφαρμογή του bronzer, ακολουθήστε το σχήμα “3” ως εμπειρικό κανόνα για το πού πρέπει να πάει το προϊόν στο πρόσωπό σου (το σχήμα “3” θα πάει κατά μήκος του μετώπου, κατά μήκος της περιοχής των ζυγωματικών και στη συνέχεια της γνάθου).

@julianashiel

Victoria secret angel inspired makeup! 👼🏼 I loved the gold and pink tones Charlotte Tilbury did for the runway show😭 #irish #makeupgrwm #victoriassecret

♬ follow liz sanchez if you are hot – LIZ SANCHEZ

Ακολουθεί το ρουζ. Τοποθέτησε το creamy ρουζ στα μήλα του προσώπου, έτσι ώστε να δώσεις στην επιδερμίδα σου μια φυσικά κοκκινισμένη όψη.

Δε χρειάζεσαι έντονο μακιγιάζ ματιών

Το να διατηρείς το μακιγιάζ των ματιών απαλό και φυσικό είναι το κλειδί όταν δημιουργείς ένα πιο glowy μακιγιάζ. Πρόσθεσε λίγη γυαλάδα στα βλέφαρά σου (μπορεί να είναι και το highlighter σου), και στη συνέχεια μπορείς να τοποθετήσεις στην κόγχη σου πιο γήινες αποχρώσεις σκιών όπως καφέ ή μπεζ. Μετά την εφαρμογή της σκιάς, συνέχισε με μερικές στρώσεις mascara για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου.

Ώρα να λάμψεις!

Πάρε το υγρό highlighter σου και εφάρμοσέ το στα ψηλά σημεία του προσώπου που τραβούν το φως, όπως το κόκκαλο του φρυδιού, το κέντρο του βλεφάρου και τα ζυγωματικά. Με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ, μπορείς ταμποναριστά να τοποθετήσεις λίγη ακόμη λάμψη στα μάγουλά σου για περισσότερη λάμψη.  

Μα φυσικά και θέλουμε λαμπερά χείλη!

Glossy makeup look χωρίς lip gloss στα χείλη γίνεται; Δε γίνεται! Είτε θέλεις να φορέσεις το gloss μόνο του είτε να το βάλεις πάνω από το κραγιόν σου, αυτό είναι κάτι που θα επιλέξεις εσύ. Αν πάλι δεν προτιμάς τίποτα από τα δύο, τότε βάλε απλώς το lip balm σου και voila!


[There are no radio stations in the database]