Η πελάτισσα ξάφρισε τον ταξιτζή μπροστά στα μάτια του!

4 Μαΐου 2022

Μοιραίο αποδείχθηκε για έναν 62χρονο οδηγό ταξί από το Ηράκλειο να αφήσει το τσαντάκι του με τις εισπράξεις του ανάμεσα στα καθίσματα του οχήματος, καθώς η νεαρή αλλοδαπή που πήρε κούρσα στην περιοχή της Αμμουδάρας το… άδειασε χωρίς εκείνος να την πάρει είδηση!

Μόλις η 24χρονη από τη Βουλγαρία κατέβηκε από το ταξί, ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι από το τσαντάκι είχαν κάνει φτερά και αμέσως έτρεξε στο αστυνομικό τμήμα Μαλεβιζίου για να καταγγείλει την κλοπή 800 ευρώ, περιγράφοντας την δράστιδα. Τα χαρακτηριστικά που περιέγραψε, χτύπησαν «καμπανάκι» στους αστυνομικούς που θυμήθηκαν ότι μια γυναίκα όπως αυτή τους είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με κλοπές.

Έτσι, έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων στον 62χρονο οδηγό και εκείνος αναγνώρισε την 24χρονη Βουλγάρα. Η νεαρή αλλοδαπή εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, συνελήφθη και ομολόγησε την κλοπή, ισχυρίστηκε όμως ότι έκλεψε μόνο 400 ευρώ, τα οποία πάντως δεν βρέθηκαν στην κατοχή της. Πάντως, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για κλοπή.


[There are no radio stations in the database]