Το αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

1 Μαΐου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

Διαρρήκτης έδεσε και φίμωσε γυναίκα μέσα στο σπίτι της

Θύμα διάρρηξης, μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα στη Καλλιθέα, έπεσε μια γυναίκα μόλις 30 ετών.

Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε η νεαρή γυναίκα στην Ελληνική Αστυνομία, μόλις επέστρεψε στο διαμέρισμα της στις 9:30 το πρωί διαπίστωσε ότι η κεντρική πόρτα ήταν παραβιασμένη. Τότε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο ο οποίος την εδεσε και τη φίμωσε.

Ο αδίστακτος ληστής της επιτέθηκε με μία ζώνη στο λαιμό για την πέταξε κάτω.Στη συνέχεια αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Ωστόσο, το διαμέρισμα της νεαρής γυναίκας έγινε άνω-κάτω και όλο αυτό για 120 ευρώ και λίγα κοσμήματα που απέσπασε προτού εξαφανιστεί.

20 λεπτά αργότερα βρέθηκε αναίσθητη μπρούμυτα πεσμένη στο πάτωμα από αστυνομικούς. Η άτυχη γυναίκα φέρει γρατζουνιές και μώλωπες στο σώμα της. Η ζώνη είχε γίνει θηλιά στο λαιμό της.

Εκείνο που ουσιαστικά την έσωσε ήταν ένα τηλεφώνημα που της έκανε ο σύζυγός της όταν έμπαινε στο διαμέρισμα. Η γυναίκα επέστρεφε από το σούπερ μάρκετ και μιλούσε με τον άντρα της στο τηλέφωνο. Την ώρα που έμπαινε στο διαμέρισμα ο σύζυγος ακούει τη γυναίκα του να φωνάζει: Άσε με, άσε με τι κάνεις;

Και έτσι ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι αρχές έχουν ήδη πάρει αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού και αναζητούν την ταυτότητα του δράστη.

Ρόδος: Σκότωσε το φίλο του χτυπώντας τον με γροθιές και πατερίτσα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο άγριος καβγάς που σημειώθηκε στη Ρόδο, όταν δύο συγκάτοικοι και φίλοι που διέμεναν μαζί σε διαμέρισμα μάλωσαν πολύ άσχημα με αποτέλεσμα το θάνατο του ενός.

Ο 52χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από τον 55χρονο, ο οποίος τον χτύπησε με γροθιές κλωτσιές αλλά και με μία πατερίτσα που βρισκόταν στο σπίτι.

Μάλιστα μόλις ο θύτης αντιλήφθηκε ότι ο φίλος του είχε πέσει στο πάτωμα νεκρός, σκούπισε τα αίματα και αφού καθάρισε το χώρο κάλεσε τους διασώστες υποστηρίζοντας ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε.

Αμέσως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο. Ο δράστης δεν κατάφερε να γίνει πειστικός με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες. Το θύμα σύμφωνα με τους ιατροδικαστές πέθανε εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Και οι δύο ήταν εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες.

Χειροπέδες από Συνοριοφύλακες σε αλλοδαπούς

Την στιγμή που αναζητούσε τρόπο για να φύγει από τη χώρα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας ένας αλλοδαπός, μέλος σπείρας διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και για διακίνηση ναρκωτικών. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς όπου διέταξε τη μεταγωγή του στη Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί.

Την ίδια ώρα στην Κόρινθο, μπλόκο από Συνοριοφύλακες σημειώθηκε σε έναν άνδρα από το Πακιστάν που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στο κέντρο κράτησης αλλοδαπών.

Ο άνδρας είχε μόλις μεταφερθεί στο ΠΡΟΚΕΚΑ, αφού δεν διέθετε νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, την οποία είχε κρύψει επιμελώς ώστε να μην εντοπιστεί και να την περάσει με άνεση στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κορίνθου.


[There are no radio stations in the database]