Πάτρα: Η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη έκανε ανώνυμη καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας – Τι φοβόταν

30 Απριλίου 2022

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται αυτή την φορά στην ανώνυμη καταγγελία που είχε γίνει το 2014 στο “Χαμόγελο του Παιδιού” για κακοποίηση της μόλις εννέα μηνών τότε Τζωρτζίνας.

Η μαρτυρία που έφερε στη δημοσιότητα “Το Πρωινό” ρίχνει φως στην υπόθεση και ενδεχομένως να εξηγεί τον λόγο για τον οποίο όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη έχουν κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η γυναίκα που μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, με τον Γιώργο Λιάγκα να διευκρινίζει ότι έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία της, σε περίπτωση που ζητηθούν από τις Αρχές.

“Ο Μάνος δεν δεχόταν κουβέντα για τη Ρούλα”

Σύμφωνα με την επίμαχη μαρτυρία, η μητέρα του 30χρονου ήταν αυτή που προχώρησε στην καταγγελία και την έκανε ανώνυμα καθώς φοβόταν, ενώ παράλληλα κατηγόρησε την 33χρονη πως χειραγωγούσε τον Μάνο Δασκαλάκη με αποτέλεσμα να τον αποκόψει από την οικογένειά του.

“Η γιαγιά του έλεγε πάρα πολλά. Μού έλεγε ότι είχανε δύο χρόνια να δουν την οικογένεια, ότι δεν είχαν σχέσεις. Τους είχε αποκλείσει η Ρούλα, τους είχε αποκόψει από παντού. Δεν ήθελε κανέναν. Δεν ήθελε επαφές” είπε αρχικά.

“Ο Μάνος, ξέρω, όταν ήταν παραπληγική η Τζωρτζίνα, το είχε πάει το παιδί μία φορά στη μαμά του, το οποίο παιδί, όντας παραπληγικό, δεν ήθελε να φύγει από τη γιαγιά. Όταν άκουσε ότι “θα φύγεις τώρα με τον μπαμπά να πας στο σπίτι”. Και με τα ματάκια του έδειχνε τρόμο, δεν ήθελε να φύγει” πρόσθεσε.

“Από τότε που ήταν εννέα μηνών η Τζωρτζινούλα, η μαμά του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού ανώνυμα γιατί τους φοβόταν. Όλη την οικογένεια (φοβόταν)” συνέχισε, με τα λόγια της να σοκάρουν.

Όπως εξήγησε, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη έβλεπε μελανιές στα χέρια και τα πλευρά του παιδιού και παρότι εξέφρασε τις ανησυχίες της στον γιο της, εκείνος φαίνεται πως δεν την άκουσε.

“Το είχε πει με κάποιον τρόπο στο περιβάλλον του Μάνου, στον Μάνο και επειδή αυτή τον χειραγωγούσε τον Μάνο, τον έφερνε στα μέτρα της, τον είχανε γυρίσει εντελώς ενάντια στη μάνα και τον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα για αυτήν, για τη Ρούλα” σημείωσε η γυναίκα από το περιβάλλον του 30χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” είχε δηλώσει για το ζήτημα πως σύμφωνα με την αναφορά που έφτασε στον οργανισμό το 2014, η μητέρα της Τζωρτζίνας εθεάθη να τη χτυπά με τα χέρια της.

Τότε οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν επισκεφθεί την οικογένεια, όπου, οπως αναφέρεται, δεν διαπίστωσαν κάποιο πρόβλημα και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να δώσουν συνέχεια στην υπόθεση.

Πρόσφατα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε πει ότι η μικρή Τζωρτζίνα όντως κακοποιήθηκε αλλά από κάποιο συγγενικό πρόσωπο και όχι από την κόρη της, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης είχε απαντήσει κατηγορηματικά πως δεν είχε διαπιστωθεί τίποτε επιλήψιμο σε βάρος του παιδιού του.


[There are no radio stations in the database]