X-Factor: Chair Challenge, η πιο ανατρεπτική δοκιμασία

28 Απριλίου 2022

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 22:00 στο MEGA

Η κρίσιμη φάση του chair challenge έφτασε! Η αναζήτηση για το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται στο «X Factor» με την πιο απαιτητική δοκιμασία σήμερα.

Η Μαρίζα Ρίζου καλείται πρώτη από τους κριτές να ακούσει προσεκτικά τους 10 διαγωνιζόμενους της ομάδας της και να ξεχωρίσει τους τέσσερις (σόλο ή γκρουπ) που διαθέτουν τον παράγοντα Χ για να περάσουν στην τελική φάση των lives του «X Factor».

Η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου αποτελείται από τους: Σωκράτη Χάρη, Εβελίνα Κατσιάκου, Χρήστο Αδαμόπουλο, Άγγελο Αρχανιωτάκη, Ηρόδοτο Μιλτιάδους, Τόλη Παπαδόπουλο, Άρτεμιδα Κυριακοπούλου, Ναταλία Κόρβινγκτον, Case Zero και Εποχές.

Τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσει η Μαρίζα Ρίζου είναι πολλά. Ποιους διαγωνιζόμενους θα επιλέξει για να πορευτεί στα lives του «X Factor»;

Το chair challenge παρουσιάζει ο Αντρέας Γεωργίου με την αμεσότητα και το χιούμορ του, που κέρδισαν τις εντυπώσεις στη φάση του bootcamp.

Στο backstage θα βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι 10 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το chair challenge ξεκινά στο «X Factor»!


[There are no radio stations in the database]