Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

27 Απριλίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

Εκτέλεσαν τον Γιάννη Σκαφτούρο – Απο την εκτέλεση μέχρι σήμερα

Άγνωστοι εκτέλεσαν τον Γιάννη Σκαφτούρο στο πατρικό του στη Βοιωτία, στο χωριό Σκούρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκτελεστές πλησίασαν το σπίτι εκτέλεσαν το θύμα με καλάσνικοφ και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν. Από τα πυρά τραυματίστηκε και η 22χρονη κόρη του και ένας ακόμη συγγενής του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που βρίσκονται πίσω από ένα από τα ακριβότερα -οπως φαινεται- συμβόλαια θανάτου.

Ο Γ. Σκαφτούρος κυκλοφορούσε πάντα με σωματοφύλακες, καθώς φοβόταν για τη ζωή του, ωστόσο ανήμερα του Πάσχα επέλεξε να τους δώσει ρεπό μη σκεπτόμενος ότι οι εκτελεστές θα τον δολοφονήσουν μπροστά στην οικογένεια του. Οπότε όπως γίνεται αντιληπτό είτε παρακολούθησαν τις κινήσεις της φρουράς του, είτε είχαν πληροφόρηση εκ των έσω.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 15 κάλυκες από καλάσνικοφ και ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών.

Άνω Λιόσια: Έκλεψαν 200μ. καλώδιο ρεύματος από το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων

Το κεντρικό καλώδιο της σύνδεσης του κέντρου εργασίας αναπήρων που δίνει παροχή ρεύματος από τη ΔΕΗ μήκους 200μ και επτά μονάδες κλιματιστικών έκλεψαν από το ΚΕΑ στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΕΑ κύριο Γιώργο Ρεθυμιωτάκη οι δράστες έμειναν για ώρα στο σημείο. Ο πρόεδρος μίλησε για τη νέα κλοπή, η οποία έχει “νεκρώσει” το ΚΕΑ, καθώς οι δράστες πήραν ακόμη και το κεντρικό καλώδιο που συνδέεται με το στύλο της ΔΕΗ και όλα αυτά κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, αφού σε απόσταση 50 μέτρων βρίσκεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα ο κύριος Ρεθυμνιωτάκης ανέφερε ότι νωρίτερα σημειώθηκε μία κλοπή στο χώρο και οι αστυνομικοί έπιασαν το δράστη, όμως τον άφησαν ελεύθερο με αποτέλεσμα το ίδιο βράδυ να επιστρέψει στο σημείο αλλά αυτή τη φορά όχι μόνος του.

Ανέφερε επίσης ότι η τοπική αυτοδιοίκηση αποφάσισε να σκάψει ξανά ώστε να βρίσκονται υπόγεια αυτή τη φορά τα καλώδια. Βέβαια εξέφρασε την αγωνία του και την ταραχή του καθώς πρόκειται για χρονοβόρα κατάσταση.

Υπενθύμισε ότι το ΚΕΑ είναι αυτοδιαχειριζομενο και προσφέρει εισόδημα σε αναπήρους που εργάζονται σκληρά.

Αλλοδαπός έσπασε το τζάμι οχήματος Υπουργού και συνελήφθη σε 7 λεπτά

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr Κυριακή του Πάσχα, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών λαμβάνει σήμα από το κέντρο της άμεσης δράσης να αναζητήσει έναν άντρα ο οποίος έσπασε το τζάμι υπηρεσιακού οχήματος Υπουργού.

Οι αστυνομικοί είχαν λάβει συγκεκριμένη περιγραφή και έτσι ξεκίνησαν επισταμένες αναζήτησης για έναν ψηλό άντρα γύρω στα 30. Μέσα σε μόλις 7 λεπτά οι έμπειροι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον δράστη 900 μέτρα μακριά από την οικία του Υπουργού Μεταφορών όπου τον ακινητοποίησαν, τον μετέφεραν στο σημείο που είχε γίνει το συμβάν και εκεί αναγνωρίστηκε από το σκοπό φύλαξης της οικίας του υπουργού.

Κατά τον σωματικό έλεγχο βρέθηκε πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο όπως διαπιστώθηκε το είχε κλέψει από το αυτοκίνητο και ο μεταλλικός θραύστης υαλοπίνακα. Με συνοπτικές διαδικασίες ο άνδρας συνελήφθη κ οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως για τα περαιτέρω.

Πρόκειται για έναν άνδρα από το Αφγανιστάν, ο οποίος είναι σεσημασμένος, γνώριμος στις Αρχές για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων.

Χειροπέδες σε παρολίγον ληστές πρατηρίου καυσίμων σε μόλις 3 λεπτά

Χθες τα μεσάνυχτα στο τηλεφωνικό κέντρο του 100 σήμανε συναγερμός για ένα λευκό volkswagen, το οποίο προηγουμένως αποπειράθηκε να ληστέψει πρατήριο υγρών καυσίμων στην Δράμα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του synenas.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ήρθε σε συμπλοκή με τους δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου καταφέρνοντας να τους απωθήσει και στη συνέχεια να ενημερώσει την αστυνομία. Ο συντονισμός ανάμεσα στο κέντρο της άμεσης δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσε αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στη σύλληψη των δραστών, εκ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος.

Οι μηχανές πήραν φωτιά και σε λιγότερο από 5′ εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες. Στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν δύο πιστόλια, ένα κράνος, μία κουκούλα, γάντια μηχανής και ένα μπαστούνι του baseball.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Συνελήφθη οπλισμένος με ναρκωτικά από την Ομάδα ΔΡΑΣΗ

Κατά τη βραδινή περιπολία του Αγίου Πάσχα, η ομάδα ΔΡΑΣΗ εντόπισε ένα νεαρό να κινείται ύποπτα κοντά στο σταθμό Λαρίσης.

Το έμπειρο μάτι των αστυνομικών αντιλήφθηκε τη μη φυσιολογική συμπεριφορά του νεαρού. Οι αστυνομικοί προσέγγισαν τον νεαρό και τον ακινητοποίησαν. Κατά τον σωματικό έλεγχο που έλαβε χώρα στην οδό Νεοφύτου Μεταξά εντόπισαν ένα όπλο με τρεις κάλυκες και 22 σακουλάκια με ναρκωτικά.

Ο 19χρονος, ο οποίος είχε κρύψει τα ανευρεθέντα αντικείμενα στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν του δεν πρόβαλε κάποια αντίσταση.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου σχηματίστηκε δικογραφία.


[There are no radio stations in the database]