Νέα Ιωνία: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα – Ενας νεκρός

27 Απριλίου 2022

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες (26/4) το βράδυ στη Νέα Ιωνία, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε από τη γέφυρα της Λεωφόρου Κύμης στην Καποδιστρίου με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο ο οδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο συνεπιβάτης του. Αμφότεροι ήταν νεαρής ηλικίας σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η βουτιά θανάτου για τον οδηγό.

Tο αυτοκίνητο, έπεσε από τη γέφυρα και προσγειώθηκε ανάποδα κι ευτυχώς, παρότι η ώρα δεν ήταν ιδιαίτερα περασμένη δεν ενεπλάκη άλλο διερχόμενο όχημα στο τροχαίο και δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα. Αλλωστε, είναι νωπές οι μνήμες από τον αδόκητο χαμό ενός μεσήλικα άνδρα στη Νίκαια, όταν έπεσε πάνω του αυτοκίνητο από τη γέφυρα της Θηβών και τον σκότωσε ακαριαία.

Η Πυροσβεστική αναγκάστηκε να κόψει το όχημα για να απεγκλωβίσει τους νεαρούς επιβάτες, ενώ χρειάστηκε να κοπούν και τα κάγκελα της γέφυρας επί της Κύμης από το σημείο στο οποίο απογειώθηκε το μοιραίο ΙΧ. Το συγκεκριμένο σημείο είναι «καρμανιόλα» και σημειώνονται πολλά τροχαία ατυχήματα, καθώς οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες κατά την είσοδό τους στη γέφυρα.


[There are no radio stations in the database]