Θεσσαλονίκη: 15χρονο που σκοτώθηκε κατά λάθος από φίλο του: «Εχουν μεγαλώσει μαζί»

23 Απριλίου 2022

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από τον τραγικό χαμό ενός 15χρονου αγοριού, ο οποίος έπεσε νεκρός, εχθές Μεγάλη Παρασκευή, από πυρά καραμπίνας που έριξε κατά λάθος σε εκείνον συνομήλικος φίλος του! Το κακό έγινε όταν τα δύο 15χρονα παιδιά περιεργάζονταν τις δυο καραμπίνες που είχε ο πατέρας του στο σπίτι στην περιοχή της Ηλιούπολης, στον Εύοσμο, με το ένα όπλο να εκπυρσοκροτεί και να πετυχαίνει τον άτυχο νεαρό στο κεφάλι.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία είναι σε κατάσταση σοκ από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 15χρονο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας. Μάλιστα τη στιγμή του τραγικού περιστατικού οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν το περιστατικό από τους γείτονες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το παιδί έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του και μεταφερόταν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «ΑΧΕΠΑ».

Παρά το γεγονός πως οι γιατροί πάλευαν επί 1,5 ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή, ο 15χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην αρχή δεν γνώριζαν πως τα τραύματα προέκυψαν από πυροβολισμό. Τελικά ξεψύχησε και σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη τη γειτονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του, στην οδό Ακρίτα 53.

Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο, ο συνομήλικος φίλος του, έδειξε τις καραμπίνες του πατέρα του στον άτυχο νεαρό, και φέρεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.


[There are no radio stations in the database]