Bridgerton: Η 2η σεζόν «σπάει» όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και γίνεται η πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά στο Netflix

20 Απριλίου 2022

Tο «Bridgerton» συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Netflix. Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς της Shonda Rhimes φαίνεται πως έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και η τηλεθέασή του χτυπάει “κόκκινο”.

Όπως έγινε γνωστό, η 2η σεζόν του «Bridgerton» κατάφερε να υπερισχύσει έναντι της πρώτης σεζόν του. Αρχικά, η δεύτερη σεζόν της σειράς εποχής είχε καταφέρει στις αρχές Απριλίου να γίνει η πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά της streaming πλατφόρμας ξεπερνώντας σε τηλεθέαση την πρώτη της σεζόν. Να σημειώσουμε ότι αυτό το ρεκόρ αφορούσε την πρώτη εβδομάδα τηλεθέασης.

Η πετυχημένη πορεία της σειράς, όμως, δε σταματάει εκεί, καθώς μετά από τις πρώτες 28 ημέρες προβολής της στο Netflix, η δεύτερη σεζόν της σειράς συγκέντρωσε 627,11 εκατομμυρίων ώρες προβολής και έγινε η πιο πετυχημένη αγγλόφωνη σειρά της πλατφόρμας. Η νέα σεζόν της σαπουνόπερας εποχής ξεπέρασε την προηγούμενη σεζόν της, η οποία κατατάσσεται τώρα στη δεύτερη θέση για το ίδιο επίτευγμα με 625,49 εκατομμύρια ώρες προβολής τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες από την πρεμιέρα της.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως οι 28 ημέρες, δηλαδή οι τέσσερις πλήρεις εβδομάδες διαθεσιμότητας κάθε σειράς ή σεζόν, είναι η κύρια μέτρηση του Netflix για τον προσδιορισμό της επιτυχίας ή της αποτυχίας της. Και καταλαβαίνεις ότι το «Bridgerton» και οι δύο σεζόν του έχουν καταρρίψει όλα τα κοντέρ.

Από την άλλη να σημειώσουμε ότι η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix είναι το «Squid Game» από τη Νότιο Κορέα. Η σειρά – φαινόμενο, τις πρώτες 28 ημέρες προβολής της, είχε συγκεντρώσει 1,65 δισεκατομμύρια ώρες προβολής. Ένα ρεκόρ που είναι δύσκολο να καταρριφθεί σύντομα…

Στις αγγλόφωνες σειρές του Netflix, η 3η σεζόν του «Stranger Things» βρίσκεται βρίσκεται πίσω από τις δύο σεζόν του «Bridgerton» με 582,10 εκατομμύρια ώρες προβολής τις πρώτες 28 ημέρες του. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς επιστρέφει σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα, στις 27 Μαΐου, μετά από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας και είναι πιθανό να το δούμε να φλερτάρει έντονα με την πρώτη θέση με τις πιο επιτυχημένες αγγλόφωνες σειρές της πλατφόρμας. Γιατί, όχι, και με την κορυφή!

Να υπενθυμίσουμε πως το Netflix έχει ανανεώσει για ακόμα δύο σεζόν τη σειρά «Bridgerton». Που, όπως δείχνουν τα νούμερα, θα πρέπει να δούμε αρκετά σύντομα.


[There are no radio stations in the database]