Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

20 Απριλίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr  

Άνω Λιόσια: Συνελήφθη άντρας όπου εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία

Συνελήφθη χθες Μ. Τριτη στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής, ένας 66χρόνος για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο αλλά και ληστεία.

Η στυγερή δολοφονία του 76χρονο είχε διαπραχθεί στις 31 Ιανουαρίου το 2012 στα Χανιά Κρήτης. Ο δράστης είχε σκοπό να τον ληστέψει. Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αποκόρωνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε ποιμνιοστάσιο από τον ίδιο του τον γιο.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών.

Φυλάκισαν 28χρονη σε σπίτι στο Μεταξουργείο και την εξέδιδαν

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 28χρονη Ρομά η οποία έπεσε θύμα απαγωγής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από έναν άντρα αλβανικής καταγωγής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ όλα συνέβησαν όταν ο 28χρονος άντρας προσέγγισε τη νεαρή μέσω του facebook και της πρότεινε να εργαστεί ως σερβιτόρα σε μία καφετέρια.

Η κοπέλα δέχτηκε την πρόταση και κάπως έτσι ξεκίνησε ο Γολγοθάς.

Ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος τη δυσμενή οικονομική της κατάσταση, την οδήγησε σε διαμέρισμα πού βρίσκεται στο Μεταξουργείο από την κράτησε παράνομα. Στη συνέχεια με χρήση βίας την ανάγκασε να εκδίδεται σε οίκο ανοχής παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι από τα χτυπήματα που έφερε πάνω της το θύμα ήτανε κακοποιημένη άγρια ακόμα και δεμένη με αλυσίδες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και κατηγορούνται έπειτα από επιχείρηση των στελεχών της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος και εμπορίας ανθρώπων ακόμα δύο άτομα ένας 40χρονος και ένας 60χρονος.

Σοβαρά επεισόδια στο ΑΠΘ – Τραυματίας αστυνομικός από πέτρα αντιεξουσιαστών

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το μεσημέρι της μεγάλης τρίτης στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που ήταν συγκεντρωμένα μπροστά στη σχολή θετικών επιστημών επιτέθηκαν με πέτρες και μάρμαρα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Από την επίθεση ένας αστυνομικός της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης τραυματίστηκε στο κεφάλι του οποίου του πέταξαν τα άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Οι αστυνομικοί προκειμένου να τους απωθήσουν προχώρησαν σε χρήση χημικών και κρότου-λάμψης. Ύστερα από τα επεισόδια σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ελληνική αστυνομία.

Ζάκυνθος: Αλλοδαπός γρονθοκόπησε άγρια αστυνομικούς της ΟΠΚΕ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νησί της Ζάκυνθου, όταν ένας αλλοδαπός επιτέθηκε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν κληθεί στο σημείο ύστερα από τηλεφώνημα για ξυλοδαρμό μιας γυναίκας. Μόλις ο άνδρας είδε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΟΠΚΕ να φτάνουν στο σπίτι όχι μόνο δεν ηρέμησε αλλά τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο ακολούθησε άμεση κινητοποίηση του δράστη από τους αστυνομικούς ενώ οι δύο τραυματισμένοι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Ο άντρας συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 32 μήνες φυλάκιση με αναστολή ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.


[There are no radio stations in the database]