Διονύσης Σχοινάς – «Δε Φτάνει Μια Ζωή»

20 Απριλίου 2022

Ο Διονύσης Σχοινάς κάνει μία special αφιέρωση με το «Δε Φτάνει Μια Ζωή», καθώς το αφιερώνει στη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή για τα 25 χρόνια του γάμου τους.

Ο Διονύσης Σχοινάς βάζει τη μουσική του «σφραγίδα» στο φετινό καλοκαίρι και… «Δε Φτάνει Μια Ζωή» για να ακούμε δυνατά το νέο του single!
Ο καταξιωμένος και αγαπητός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα up-tempo pop hit, γεμάτο ενέργεια και τρυφερό συναίσθημα, σε μουσική του STAΝ Αντιπαριώτη και στίχους του Θοδωρή Μάκρα. Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς κάνει μία special αφιέρωση με το «Δε Φτάνει Μια Ζωή», καθώς το αφιερώνει στη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή για τα 25 χρόνια του γάμου τους, λίγες ημέρες πριν από την επέτειό τους (4 Μαΐου).

Το «Δε Φτάνει Μια Ζωή», που κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο «Chart Show», το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου, όπου ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος και τραγούδησε και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού.

Γεμάτο ρυθμό και με τα μοναδικά vibes του Διονύση Σχοινά, το «Δε Φτάνει Μια Ζωή» μπαίνει αμέσως στη λίστα με τα φετινά summer anthems!


[There are no radio stations in the database]