Pastel, floral, πεταλούδες – 11 ανοιξιάτικα και άκρως πασχαλινά μανικιούρ για να διαλέξεις

19 Απριλίου 2022

Μπορεί το Σαββατοκύριακο ο καιρός να μας θύμισε λίγο χειμώνα, αλλά είμαστε σίγουρες ότι το Πάσχα ο ήλιος θα λάμπει και όλα θα είναι υπέροχα. Ναι, το Πάσχα πλησιάζει όσο κι αν δεν το πιστεύεις. 

Εγώ πάντως, ακόμη να το συνειδητοποιήσω! Για πότε μπήκε η άνοιξη, για πότε φτάνει η μέρα της Λαμπρής, ούτε που το κατάλαβα και νομίζω… δεν είμαι η μόνη.

Pastel, floral, french mani, butterflies and more

To Πάσχα τι θέλει; Μα τι άλλο; Φωτεινά χρώματα φυσικά, floral επιλογές και έντονες αποχρώσεις είτε σε ρούχα, είτε σε μανικιούρ.

Πάσχα, χωρίς το απόλυτο nail art γίνεται; Δε γίνεται! Μαζί σήμερα θα δούμε 11 easter nails που σίγουρα θα «φωνάζουν» άνοιξη, και θα ταιριάζουν απίστευτα με όποιο outfit και να επιλέξεις για εκείνη τη μέρα. Πάμε να δούμε;  

Το μανικιούρ του Πάσχα είναι εδώ

Από τα παστέλ σε floralsλάμψη και άλλα χαρούμενα σχέδια, οι επιλογές της άνοιξης είναι… ατελείωτες. Χάρη στις διακοπές του Πάσχα, το συνηθισμένο μανικιούρ σου, μπορεί τώρα να περιλαμβάνει εορταστικές και cute πινελιές όπως πασχαλίτσες, μαργαρίτες, micro French nails σε παστέλ ή έντονες αποχρώσειςmani με πεταλούδες και πολλά άλλα που θα δεις σε πολύ λίγο!

Μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια για να επιλέξεις για mani του Πάσχα περιλαμβάνουν παστέλ αποχρώσεις, σύγχρονες τάσεις στο γαλλικό μανικιούρ και χαριτωμένες ζωγραφισμένες στο χέρι πινελιές.

Όποιο και να είναι το στυλ σου, σου έχω εκείνο το manicure που θα κερδίσει αμέσως την προσοχή σου και θα σου χαρίσει το vibe ομορφιάς που επιθυμείς.

 Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στην gallery και τα υπόλοιπα άφησέ τα επάνω μου!


[There are no radio stations in the database]