4 + 1 fashion items και trends που θα φορέσουμε το Πάσχα

19 Απριλίου 2022

Αυτή την εβδομάδα είτε βρίσκεσαι στη πόλη είτε απολαμβάνεις το διάλειμμα από τη φρενίτιδα της καθημερινότητάς σου, επέτρεψε μας να γίνουμε οι στιλίστριες σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 ανοιξιάτικες τάσεις, που έχουν επικρατήσει στις εμφανίσεις των πιο ενημερωμένων και κομψών γυναικών και θα φορέσουμε και εμείς αυτό το Πάσχα.

Πώς θα αναδειχθείς στην πιο updated fashionista αυτό το Πάσχα
Για τις βραδινές εξόδους φέτος θα υιοθετήσουμε την τάση των belly chains. Σου υπενθυμίζουμε πως πέρσι οι αλυσίδες-ζώνες που δίνουν έμφαση στη γυναικεία μέση ήταν μία από τις πιο hot τάσεις. Αυτή τη σεζόν αναμένεται να φορεθούν ακόμα περισσότερο, καθώς τα 00s trends να έχουν κατακλύσει το street style.

Για την χαλαρή βόλτα μας θα τολμήσουμε τον αγαπημένο style combo των fashionistas: Σετ φορμών και blazer. Θα ολοκληρώσουμε το look μας με αθλητικό καπέλο, μικρή baguette τσάντα ώμου, τα απαραίτητα κοσμήματα και τα sneakers μας.

Ξέρεις ότι λατρεύουμε τα φορέματα. Είναι τόσο αβίαστα κομψά, ανεπιτήδευτα σέξι και άκρως θηλυκά που δεν θα μπορούσαμε να μην τα προτιμήσουμε κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων. Ωστόσο, την ψήφο εμπιστοσύνης μας έχουν κερδίσει τα ρομαντικά εμπριμέ σχέδια με τα puff sleeves και τα σατινέ μάξι.

Τέλος, θα φορέσουμε το μεγάλο fashion obsession, τις μίνι φούστες, οι οποίες έχουν κατακλύσει το street style αλλά και τις νέες συλλογές. Εμείς θα προτιμήσουμε τη μίνι πλισέ φούστα και θα τη συνδυάσουμε με λευκό πουκάμισο και platform heels (άλλη μία μεγάλη τάση της σεζόν)


[There are no radio stations in the database]