Coachella 2022: Το μουσικό φεστιβάλ επέστρεψε μετά από δύο χρόνια -Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

18 Απριλίου 2022

Κορίτσια της μόδας και φυσικά celebrities έδωσαν το «παρών», επιλέγοντας λουκ με έμπνευση από τα παιδιά των λουλουδιών, boho στιλ αλλά και τη δεκαετία των ‘70s.

Το μίνιμαλ μένει μακριά από το Coachella με τα χρώματα να κυριαρχούν, τα κρόσσια να δίνουν κίνηση και τις διαφάνειες και τα ιδιαίτερα patterns να προσελκύουν τα βλέμματα.

Στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ ανέβηκε ο Harry Styles, η Billie Eilish και ο Τζάστιν Μπίμπερ, μεταξύ άλλων. Από κάτω ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και η Λεόνι Χαν.

Φέτος μάλιστα, δεν απαιτείται από τους παρεβρισκόμενους  εμβολιασμός, τεστ ή μάσκες «σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες». Στη σκηνή εμφανίζονται για ακόμα μία χρονιά εμβληματικοί καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους και οι The Weeknd, Swedish House Mafia, Arcade Fire, Harry Styles, Billie Eilish κ. α. . 

Παρότι υπάρχει έντονα το μουσικό στοιχείο,  το φεστιβάλ Coachella είναι επί της ουσίας μία γιορτή – ύμνος στη μόδα.  Όσοι θέλουν να παραβρεθούν πρέπει να έχουν συγκεκριμένο dress code, που συνδυάζει άγρια δύση, τη δεκαετία των 70’s, παιδιά των λουλουδιών και bohο καταστάσεις. 

Όσοι έδωσαν το «παρών»  στο πρώτο Σαββατοκύριακο – opening του Φεστιβάλ, έχουν ήδη αναρτήσει μερικά μαγευτικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.  


[There are no radio stations in the database]