Chart Show: Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο POP κομμάτι των τελευταίων 20 ετών

18 Απριλίου 2022

Το βράδυ του Σαββάτου το «Chart Show» μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά με POP διάθεση. Το απόλυτο μουσικό σόου του ALPHA έδειξε τη λίστα με τα 30 πιο πετυχημένα POP τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων σε ένα πάρτι που τα είχε όλα. Χορό, μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή, ντουέτα έκπληξη και… πολλά σχόλια στο Twitter.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα POP τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων. Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert, Γιώργος Αρσενάκος, και ο Chart Expert, Πέτρος Δραγουμάνος, μοιράζονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την εικοσαετία όπου το POP ρεύμα επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και κυριαρχεί και στην ελληνική μουσική σκηνή.

Chart Show: Η μεγαλύτερη POP επιτυχία των τελευταίων 20 χρόνων

Μέσα στη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα POP κομμάτια της 20ετίας 2000 – 2020, ένα ήταν το τραγούδι που ξεχώρισε. Το κομμάτι που κατάφερε να περάσει τα σύνορα της χώρας μας και να γίνει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Μάλιστα, το κομμάτι έφτασε και στο νούμερο 1 του Billboard Hot Dance 100. Πρόκειται για την μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας Βανδή, «Γειά».

Πρόκειται για ένα από τα κομμάτια της POP μουσικής σκηνής που έχουν αφήσει εποχή.

Εκεί και ο Γιώργος Δημητριάδης σε μια επανεμφάνιση που θα συζητηθεί, εκεί και η Βανέσα Αδαμοπούλου που ομολογούμε ότι είναι αγνώριστη πλην όμως πάντα κούκλα, αλλά και η Demy.

Chart Show backstage στο γύρισμα

Στον καναπέ της Δέσποινας εκτός φυσικά από τον music expert Γιώργο Αρσενάκο βρέθηκαν τόσο η Δανάη Παππά και ο Αντώνης Δημητριάδης, όσο και η Ναταλία Δραγούμη που έδωσε ρέστα με τον χορό της. Το κλίμα κάτι παραπάνω από χαρούμενο με τον Σαρμπέλ που ήρθε από Λονδίνο τόσο για το show, όσο και για την ηχογράφηση νέων του κομματιών να ξεσηκώνει όλο το κοινό, ενώ λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήρε ένα απρόσμενο reunion.

Δείτε το βίντεο με την παρέα να ξεσηκώνεται στην ερμηνεία του τραγουδιού “Γεια σου Μαρία” του Σαρμπέλ:

Vegas are back και μετά από πολύ καιρό τους απολαύσαμε, την Μελίνα Μακρή, τον Zeraw και τον Σταύρο ξανά μαζί σαν να μην πέρασε μια μέρα από την στιγμή που οι Vegas, όπως τους αγάπησε ο κόσμος, έπαψαν να υπάρχουν ως συγκρότημα.

Η Μελίνα, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της και αφήνοντας για πρώτη φορά τόσες ώρες τον 2,5 μηνών αγοράκι της στα χέρια του μπαμπά, άνοιξε την “Ντουλάπα Vegas” (ναι, έχει στο σπίτι της μια τέτοια ντουλάπα με τα ρούχα της από εκείνες τις εμφανίσεις) και ήρθε να σαρώσει το πλατό. Την παράσταση όμως πρέπει να πούμε ότι έκλεψε ο 5χρονος πια γιος του Σταύρου που είναι σωσίας του Bruno Mars.

Chart Show Backstage στο γύρισμα

Εξίσου απίθανη η εμφάνιση του Διονύση Σχοινά, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή δύο φορές αλλά και της Ελένης Φουρέιρα που όσο περίμενε να βγει έτρεμε από το κρύο (στο στούντιο δουλεύει δυνατά ο κλιματισμός) και της έφεραν μπουφανάκι για να αντέξει.


[There are no radio stations in the database]