Η Νατάσα Θεοδωρίδου φιγουράρει στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify

12 Απριλίου 2022

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, είναι η νέα ambassador Ελλάδας και Κύπρου, στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify.

Η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, η δική μας Νατάσα Θεοδωρίδου, φιγουράρει στην παγκόσμια playlist του Spotify.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη music streaming πλατφόρμα, επιλέγει μία Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του – EQUAL – μαζί με τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Σκοπός της καμπάνιας αυτής είναι η ενίσχυση της φωνής των γυναικών στην διεθνή δισκογραφία, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να είναι η νέα ambassador Ελλάδας & Κύπρου.

Επίσης, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της ελληνικής Spotify playlist – EQUAL Greece – με τις τελευταίες τεράστιες επιτυχίες της, “Υπάρχω Για Σένα” & “Έξαψη”,  με το πρώτο να το συναντάμε και στην παγκόσμια playlist – EQUAL Global – που απαριθμεί σχεδόν ένα εκατομμύριο followers.

Μην ξεχνάμε, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη αναφορά σε παγκόσμιο επίπεδο για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς και πριν περίπου δύο χρόνια τα διεθνή μέσα έκαναν αναφορά για την πρώτη drive-in συναυλία, παγκοσμίως, την περίοδο του Κορονοϊού!

H αγαπημένη ερμηνεύτρια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της, καθώς, μόλις ολοκλήρωσε το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων της, τόσο στο θέατρο Παλλάς όσο και στο RadioCity στη Θεσσαλονίκη, αποσπώντας μόνο θετικά σχόλια. Ενώ σύντομα, έρχεται το νέο της single, καθώς και το νέο Live album, με τίτλο “Μια Νύχτα Στο Παλλάς”. ​


[There are no radio stations in the database]